Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus dual camera icon 5

Nejvíce lidí má nejzákladnější 16GB variantu iPhonu. Podle dřívější zprávy, by měl ale Apple 16GB verzi úplně zrušit a v základu bychom tak mohli zakoupit iPhone s 32GB kapacitou, kterou by měl uživatel využít především na fotografování a natáčení videí. Apple většinou s každou modelovou řadou vylepšil i fotoaparát, který v případě iPhonu 6s a iPhonu SE dokáže dokonce natáčet i 4K videa, která jsou logicky více náročná na kapacitu. Dávalo by tedy celkem smysl, že by Apple představil iPhone s větší kapacitou, která by měla být podle společnosti TrendForce až 256GB.

Několikrát jsme vás již informovali, že by měl Apple přidávat do většího iPhonu 7 Plus lepší technologie a více funkcí. Příkladem může být například duální fotoaparát nebo Smart Connector. V případě kapacity by Apple neměl dělat rozdíly mezi malým a velkým iPhonem, protože podle TrendForce bychom se měli dočkat 256GB u obou verzí iPhonu. Zprávu o 256GB NAND flash paměti pro iPhone 7 podpořila i nedávná fotografie, která se objevila na serveru Weibo.

Podle zprávy analytické společnosti by měl Apple taktéž zrušit 64GB kapacitu a nahradit ji 128GB kapacitou. Dle mého názoru ale běžný uživatel těžko zaplní 64GB paměť, natož 128GB – záleží hlavně na tom, co daný uživatele chce s telefonem dělat, a v případě natáčení 4K videí, dává větší kapacita paměti smysl. Přesto si budeme muset na oficiální informace ohledně nového iPhonu počkat až do podzimu tohoto roku, kdy nám všechny zvěsti Apple potvrdí nebo případně vyvrátí.

iphone 7 fb concept

*Zdroj: Appleinsider.com

Dnes nejčtenější

.