Zavřít reklamu

ikona 3388938_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Morning Motivation
Morning Motivation je unikátní aplikací, která propojuje budík s motivačními citáty. V tom případě pokaždé, když se ráno probudíte, bude vaše vstávání plné inspirace a motivace. Aplikace každé ráno generuje nový citát z databáze, která se zvětšuje každou aktualizací. Můžete ukládat citáty, které se vám líbí, do svých oblíbených citátů. Chtěli bychom zdůraznit, že aplikaci vytvořil osmnáctiletý slovenský vývojář. Upozorňujeme, že se jedná o Lite verzi.

[appbox appstore id1116512498 oldprice=““]

Data Manager Pro
Jak už samotný název napovídá, Data Manager Pro vám umožní sledovat spotřebovaná data přes operátora či Wi-Fi. Lehce si tak můžete ohlídat, kdy vyčerpáte své FUP. Aplikace vám ukazuje spotřebovaná data přímo na ikoně aplikace, abyste ji nemuseli otevírat. Pochlubit se může také nízkou náročností na baterii a automatickým obnovením podle vašeho paušálu, který si v aplikaci nastavíte.

[appbox appstore id728072750 oldprice=“1,99€“]

Collage Collection
S Collage Collection si můžete pohrát se svými oblíbenými fotkami a vytvořit unikátní, zajímavé a zábavné fotokoláže. Aplikace nabízí různorodé editační funkce, které vám umožní vykouzlit z průměrných snímků překrásná díla. Vybírat můžete z několika rámečků, filtrů, efektů, fontů a barev.

[appbox appstore id739772922 oldprice=“4,99€“]

FancyDays
FancyDays vám pomůže spravovat dny, kterým přikládáte důležitost a zároveň aplikace odpočítává čas, který do událostí zbývá, takže na ně nikdy nezapomenete. Aplikace nabízí připomínání událostí, podporu Touch ID a 3D Touch, ochranu pomocí hesla, funkční widget, krásné motivy a zálohu prostřednictvím iCloud. Navíc je FancyDays k dispozici i na Apple Watch.

[appbox appstore id1093873895 oldprice=“1,99€“]

Budget Planner
Budget Planner je osobním finančním asistentem, který vám pomůže sledovat vaše finanční výdaje a příjmy. S pomocí této aplikace můžete analyzovat a kontrolovat váš rozpočet pomocí různých funkcí. Budget Planner nabízí prosté a přátelské uživatelské prostředí, chytré notifikace a ochranu dat za pomocí hesla.

[appbox appstore id1109654277 oldprice=“2,99€“]

Relax music
Relax music vám poskytne relaxaci, kterou si uzpůsobíte podle vašich potřeb a tak vám aplikace dopřeje zážitek z odpočinku. Chcete se zbavit stresu po dlouhém a náročném dni v práci? Relax music vám pomůže zapomenout na všechny vaše starosti, začněte relaxovat a uvolněte se. Aplikaci můžete snadno využít při čtení, meditaci, cvičení jógy nebo v momentě, kdy prostě nemáte dobrou náladu. Poslechnout si můžete zvuky jako např. déšť, zvuky z pláže, podmořské zvuky.

[appbox appstore id1027986259 oldprice=“1,99€“]

Rock Star Manager
Najměte si plejádu rockových hvězd a staňte se populárním manažerem. Nahrávejte alba, získejte různá ocenění a obdiv ve vašem oboru. Bohužel to není zase tak snadné. Pokud to chcete dotáhnout opravdu do konce a stát se nejúspěšnějším hudebním manažerem na světě, tak byste měli pečlivě promyslet vaší strategii. Zatímco nahráváte, tak média publikují nejčerstvější novinky o vaší osobě. Což brzy zjistíte sami. Najímejte talentované hvězdy, dostaňte je na vrcholy hudebních hitparád a nepřestaňte se zajímat, co dělají na veřejnosti.

[appbox appstore id984987085 oldprice=“2,99€“]

Jack Lumber
V této hře se setkáte s Jackem, dřevorubcem, který miluje zvířata a fakt bytostně nesnáší stromy. Pomozte Jacku Lumberovi zmasakrovat les, aby na něj mohla být babička opravdu pyšná. Strom naneštěstí zabil jeho babičku a Jack je na pomstychtivé cestě. Aplikace nabízí excelentní výtvarný styl, přihlouplý humor, legrační a solidní příběh a mnoho další zábavy.

[appbox appstore id547246359 oldprice=“3,99€“]

Dnes nejčtenější

.