Zavřít reklamu

Native UnionOpět zde máme kousek od Native Union, tedy tentokrát kousky rovnou dva, které však plní oba stejný účel. V obou případech se jedná o Lightning kabely, které však nejsou v příliš obyčejné verzi. První z nich totiž vypadá skutečně stylově a věřím, že jej budete chtít mít jen tak položený na stole, protože je prostě cool, navíc je extrémně odolný. Druhý kabel pak budete mít všude a vždy sebou, tedy v případě, že si všude a vždy berete klíčky od bytu nebo od auta, jedná se totiž o přívěsek s funkcí Lightning kabelu!

Pojďme však pěkně postupně a tak se nejdřív podívejme na 120cm dlouhý kabel Native Union s koženou sponou. Kabel samotný je opletený modro bílou barvou která působí elegantním dojmem, navíc když vezmete v potaz fakt že je je to skutečný textil a ne nabarvený plast, pak je to kabel, který se skvěle hodí k takovému GANT stylu. Kabel navíc nabízí prkatickou sponu z pravé kůže, díky které drží vše pohromadě a nemusíte jej lovit někde ze dna tašky, ale jednoduše jej vložíte například do kapsy. Zesílené koncovky s protaženým kusem pevného plastu pak zajistí, že se kabel nebude na koncích lámat nebo trhat, tak jak to mají ve zvyku klasické kabely s bužírkou.

IMG_0458

Druhou variantou Native Union kabelu je takzvaný KEY Cable, což je 16,5 cm dlouhý kabel, který si připnete na klíče jako klasickou klíčenku.Je vybaven klubkem, stejně jako luxusní kabel Night Stand Cable, ovšem přesně jako u něj, i zde je klubíčko kabelu jen okrasou, kterou nemůžete rozmotat. Kabel je opět vlemi kvalitní, po celé délce obšitý vláknem a na koncich má stejně jako první dnešní varianta pevné koncovky, které jsou zesílené. Na klíče připínáte pouze plastový kousek do kterého pak zasunete jak Lightning konektor tak USB konektor a díky tomu pak drží kabel na klíčích. Vše je velmi pevné a plast je kvlaitní tkaže bych se tohoto systému příliš nebál, navíc máte konektory chránené.

Key Cable
iPouzdro

Dnes nejčtenější

.