Zavřít reklamu

Native Union Night CableMůžete vzít pero za pár korun a podepíšete se s ním stejně jako s perem za pár set tisíc korun, ovšem když byste uvažovali tímto stylem, dojdete k závěru, že vlastně nepotřebujete ani příbor, protože rukama se dá celkem slušně také najíst. Pokud však máte na stole vedle svého 5K iMacu vystaveny hodinky za 200 000Kč a vedle nich psací potřeby ve stejné hodnotě, jediné co váš dokonalý stůl může hyzdit je kabel na dobíjení iPhonu. A právě pro lidi, kteří chtějí mít vše dokonalé přichází Native Union s řešení v podobě Night Cable.

První co vás napadne když kabel vidíte je fakt, zda jej můžete rozmotat – nemůžete. Zamotání které se vkládá do mramorového podstavce je čistě okrasná záležitost a upřímně si myslím že je to jen a jen dobře, protože nevěřím, že by se mi ještě někdy podařilo zamotat kabel tak, aby do podstavce sedl. Co se týká kabelu, je to odolný kabel s textilním opletem a úctyhodnou délkou tři metry, díky čemuž je kabel se stojánkem předurčen nejen k počítači, ale také k tomu, abyste jej zapojili do zásuvky a vyvedli na konferenční stolek v obývacím pokoji nebo ve své kanceláři, kde jednáte s významnými partnery.

Klubíčko je navíc posuvné a na kabelu s ním můžete jezdit a tak i při používání bude zbytek kabelu držet v mramorovém podstavci. Mimochodem Native Union prodává jak verzi bez mramoru tak s mramorem a to ve dvou barvách, kdy máte mramor buď bílý nebo černý. Ten jen navíc opatřen podložkou, takže váš drahocenný stůl nepřijde k újmě.

IMG_0341

Mramor je navíc nyní opět v kurzu a používá se do čím dál tím většího množství interiérů i exteriérů a tak se vám třeba bude stojánek skvěle hodit k vašemu novému interiéru. Kvalita zpracování kabelu, mramorového stojánku a i balení je na té nejvyšší úrovni a není ji prakticky co vytknout.

Native union

Upřímně řečeno zde si hrajeme na detail a proto si dovolím říct, že samotná koncovka konektoru působí v souvislosti se zbytkem kabelu a mramorové kostky ne zcela dokonale. Samozřejmě, pokud bychom ji srovnali s normálním kabelem uvidíme, že je kvalitní a propracovaná, ale v souvislosti se zbytkem řešení od Native Union si zkrátka myslím, že si mohli dát trošku víc záležet i na samotném konektoru.

IMG_0332

Kabel skutečně není pro lidi kteří přemýšlí tak, že z Brna do Prahy je doveze Fábie stejně tak jako Bentley, ale pro lidi, kteří chtějí udělat dojem a to nejen na ostatní, ale zejména sami na sebe a milují eleganci, design a kvalitu. Pokud tedy máte vše kolem sebe vkusné a kvalitní, pak jste našli dokonalý kabel, který doprovodí atmosféru celého prostředí!

iPouzdro
4828

Dnes nejčtenější

.