Zavřít reklamu

AmberLéto pomalu ale jistě klepe na dveře a spolu s ním přichází i chvíle, kdy se dostaneme na skutečné stesky odvahy, na místa bez Wi-Fi a elektřiny a právě pro tyto okamžiky hrůzy je potřeba mít v záloze vychytávku od Amber od společnosti Hyper. Představte si elegantní pouzdro pro vaše Apple Watch, které jsou skutečnou šperkovnicí, jen však navíc dokáže hodinky zásobovat energií.

Kdykoli a kdekoli dojde vašim Apple Watch šťáva, stačí je vložit do Hyper Amber a začnou se okamžitě nabíjet. Pokud tedy jedete s kamarády na prodloužený víkend někam mimo civilizace a chcete mít přehled o tom kolik šíleností jste během něj udělali, určitě si sebou vezmete své Apple Watch. Večer však se však úroveň stavu baterie blíží nule. A právě v ten moment dorazíte do stanu nebo karavanu a hodinky vložíte do pouzdra které je nejen chrání, ale zároveň také nabíjí.

Integrovaná baterie v pouzdru má kapacitu 3800 mAh, což představuje nejen jeden víkend s Apple Watch, ale pohodlně celý týden. Apple Watch ve variantě 42mm mají totiž kapacitu baterie 250 mAh a Apple Watch 38mm nabízí dokonce pouze 205 mAh kapacitu, což znamená že i když odečteme ztráty které vznikají při dobíjení, hodinky si pohodlně nabijete až osmkrát.

Charging_Two

Vzhledem k množství energie, kterou ukrývá integrovaná baterie se tvůrci Amber rozhodli vybavit tuto šikovnou krabičku také USB konektorem, pomocí kterého můžete použít Amber jako klasickou USB Powerbanku a nabíjet s ní cokoli vás jen napadne, tedy v našem případě samozřejmě iPhone. Další konektor na zadní straně Amber pak slouží pro nabíjení samotné Powerbanky. Nabíjet můžete najednou Apple Watch i iPhone a nebo zkrátka připojíte Amber do zásuvky a můžete najednou nabíjet iPhone, Apple Watch a samotnou baterii v Powerbance.

Hyper Amber je k dispozici v barvách hodinek Apple Watch a stane se elegantním společníkem nejen vašich hodinek při dlouhých cestách plných zábavy, kde se již nebudete muset ničím omezovat.

Charging_All_Three

Dnes nejčtenější

.