Zavřít reklamu

garageband-ipadAplikace GarageBand dostala na dnešek novou aktualizaci, která přináší mnoho nových prvků, které jsou tématicky spojené s Čínou. Nový update má oslavovat „bohatou historii čínské hudby“ a do aplikace přidává mnoho prvků, které jsou právě pro čínskou hudbu příznačné. Ať už se jedná o zcela nové hudební nástroje, nebo další doplňky na upravování zvukových stop, update 2.1.1 (pro iOS), respektive 10.1.2 (pro OS X), rozhodně stojí za vyzkoušení. Pokud tedy GarageBand používáte, neváhejte s aktualizací a vrhněte se do průzkumu čínské hudební historie!

Poslední update do aplikace přidává více než 300 od Applu předpřipravených hudebních smyček, které mohou uživatelé využít k editaci a výrobě „krásné a Čínou inspirované muziky“. Dále pak aktualizace přidává spoustu tradičních čínských hudebních nástrojů, jako například pipa, erhu nebo různé čínské perkusní nástroje. Všechny nové nástroje jdou ovládat všemi oblíbenými ovládacími metodami, ať už se jedná o dotykové ovládání nebo využití klávesnice, tak také podporují například klávesy nebo jiné periferie od výrobců, kteří se na doplňky ke GarageBandu specializují.

V iOS se navíc uživatelé dočkají rozšíření sociální konektivity, kdy půjdou nově využívat i čínské sociální sítě jako například QQ a Youku. S tím se pak logicky váže zdokonalená čínská lokalizace. GarageBand stojí v AppStoru 5 dolarů jak ve verzi pro iOS, tak pro OS X.

garageband

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.