Zavřít reklamu

Instagram icon 2Minulý týden vydal Instagram novou aktualizaci, která byla zajisté jedna z nejdůležitějších za posledních několik let. Přinesla totiž zcela nový design, který se inženýrům z Facebooku, který Instagram momentálně vlastní, poměrně povedl. Je totiž černobílý, a to proto, aby vynikly fotografie na zdi. S novým designem ale přišla i nová ikona, která má symbolizovat, že Instagram nyní disponuje flat designem. Ikona si však vysloužila takovou vlnu kritiky, že se jeden diví, že už jí její tvůrci zase nezměnili zpět.

Pokud jste si už aktualizaci nainstalovali a máte nový design i ikonu, ale nelíbí se vám, pak pro vás máme dobrou zprávu. Na iPhonu lze Instagramu nastavit opět starou ikonu. iOS sice neumožňuje změnit ikonu přímo nainstalované aplikace, ale je možné si vytvářet zástupce přímo na domovské obrazovce. Právě zástupce nám dnes pomůže spouštět aplikaci Instagram přes starou ikonu. Pojďme si ukázat, jak na to.

1) Na svém iPhonu otevřete tento odkaz
2) Klikněte dole uprostřed na ikonu sdílení
3) Z nabídky zvolte volbu Přidat na plochu
4) Zkontrolujte, že sedí název „Instagram“ a ikona je stará
5) Klikněte vpravo nahoře na Přidat

Nyní už jen stačí na domovské obrazovce kliknout na starou ikonu Instagramu, otevře se speciální odkaz, který vám nabídne přesměrování přímo do aplikace Instagram. Přesměrování potvrďte. Od teď, kdykoli už na starou ikonu kliknete, budete automaticky přesměrováni do aplikace, aniž byste museli na cokoli klikat. Novou, nevzhlednou ikonu respektive celou aplikaci, můžete ukrýt například do složky, aby na domovské obrazovce už nestrašila.

*zdroj: bgr

Dnes nejčtenější

.