Zavřít reklamu

ikona icon128-2xV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Disk Care
Disk Care je výkonnou a efektivní aplikací, která vám ušetří mnoho místa na vašem Macu. Vyhledejte a odstraňte všechny přebytečné soubory a složky, které se ve vašem Macu nacházejí, prostřednictvím pár kliknutí. Abyste si byli jisti, že si nevymažete žádný důležitý soubor, tak lze v aplikaci určit konkrétní soubory, které nesmí být vymazány. Disk Care vám na začátku nabídne tutorial, ve kterém vám vše důkladně popíše.

[appbox appstore id913724705 oldprice=“19,99€“]

AppGenome
S touto praktickou aplikací můžete zapomenout na všechny aplikace typu Facebook, Instagram a další. AppGenome vám umožní uvést vámi zvolenou URL, zvolení typu prohlížeče (pro plnohodnotný nebo mobilní web) a vytvoří aplikaci, která zůstane umístěna ve vašem menu bar. Tato aplikace podporuje všechny webové stránky. AppGenome vám také nabízí seznam přednastavených aplikací, např. Reddit, YouTube, Dropbox, Gmail a další.

[appbox appstore id1076004595 oldprice=“4,99€“]

Hider 2
S touto aplikací můžete okamžitě zašifrovat a ukrýt jakýkoliv soubor či složku na vašem Macu. Po přetažení dat do této aplikace budou vaše osobní soubory zašifrovány, ukryty a chráněny heslem. Aplikace využívá AES-256.

[appbox appstore id780544053 oldprice=“19,99€“]

Cloud Storage Helper
Synchronizování souborů do online skladovacího prostoru je praktické, ale některé složky nemohou být přesunuty do určitého cloudu. Tato aplikace umí tento problém vyřešit. Aplikace podporuje iCloud, OneDrive, Google Drive a další.

[appbox appstore id1077981764 oldprice=“1,99€“]

Bundle for Pages
Aplikace Bundle for Pages přináší skvělý výběr šablon pro Pages. Aplikace nabízí více než profesionálních 450 šablon pro práci s Pages (reklamní prospekty, letáky, pozvánky, plakáty, vizitky, kalendáře, přání a mnoho dalšího).

[appbox appstore id1110619004 oldprice=“14,99€“]

InstaBro
InstaBro je zajímavou aplikací pro všechny uživatele Instagramu. Tato aplikace je prostým a užitečným prohlížečem, který vám umožní vyhledávat a stahovat multimediální soubory z Instagramu. Vyhledávat můžete pomocí uživatelů, hastagu nebo polohy.

[appbox appstore id1084439219 oldprice=“0,99€“]

Duplicate File Cleaner
Duplicate File Cleaner obsahuje skenovací algoritmus, který odhaluje duplikované soubory, které máte ve vašem Macu. Aplikace pracuje spolehlivě a velmi rychle.

[appbox appstore id964690635 oldprice=“5,99€“]

Avoid
Avoid je rychlou arkádovou hrou, která spolehlivě otestuje vaše reflexy. Řiďte své vozidlo na dráze, která je plná různých objektů, kterým se musíte rozhodně vyhnout. Jeďte co nejrychleji a cestou sbírejte bonusové itemy, které vám pomohou přežít. Dostaňte se na vrchol výsledkových tabulek a ukažte světu, kdo je nejlepší! Mimochodem, jsou vaše prsty dostatečně rychlé?

[appbox appstore id925258575 oldprice=“4,99€“]

Dnes nejčtenější

.