Zavřít reklamu

tmcover-icon

Vsadím se, že většina našich čtenářů si svůj iPhone chrání nějakým obalem, který by zařízení ochránil například při nechtěném pádu. Také je zde kategorie uživatelů, kterým se nelíbí design iPhonu 6(s), a tak jednoduše design zakryjí nějakým neprůhledným pouzdrem. Pro obě dvě kategorie uživatelů je určen obal TMcover, který je dominantní zejména především díky dřevěné dýze, která je vyráběna na Slovensku.

TMcover vám dorazí v průhledné krabičce, ve kterém ihned vidíte obal s vámi vybranou dýhou. Musím popravdě říct, že jsem většinou vždy sáhl po průhledných obalech, ale když jsem poprvé přes krabičku viděl TMcover, ihned jsem svůj názor přehodnotil. Už na první pohled je vidět, že dýha je opravdu vyrobena na té nejvyšší možné úrovni a na uživatele působí luxusním dojmem. Druhů dýh je opravdu mnoho a každý si tak bez problému vybere obal, který ho zaujme a k barvě iPhonu sedne.

tmcover-unbox

Po rozbalení jsem si položil otázku, zda-li se tenká dýha nepoškodí nebo do sebe “nevsákne” mastnotu či nečistoty. Byl jsem nadšený, když jsem zjistil že ne. Společnost TMcover, která stejnojmenné obaly vyrábí, používá jako první v Evropě speciální nanotechnologii, která nečistoty nepustí do samotných struktur materiálu. Dýhu můžete bez poškození snadno otřít například navlhčeným ubrouskem. Dýha tak stále vypadá i po delším nošení jako byste ji zrovna společně s obalem koupili. Celá dýha je nalepena na polykarbonátovou konstrukci obalu, kterou na svůj iPhone nasadíte. Po nasazení TMcover neklouzal z ruky, a to především díky hrubšímu povrchu dýhy, který se skvěle drží. Obaly jsou zatím dostupné pro iPhone 6(s), iPhone 6(s) Plus, iPhone 5s a iPhone SE.

tmcover-6

Doslova mi vyrazilo dech, když jsem se dozvěděl, že každý obal může být ještě větší originál. Přes webové stránky TMcover stačí zaslat fotografii, kterou grafik přetvoří do takzvané B&W podoby. Vámi zaslaná fotografie bude “vyryta” přímo do samotné dýhy. Váš obal od TMcover tak bude naprosto jedinečný.

tm-cover-vlastnimotiv

Dokážu si představit, že obalem s vlastním motivem bych obdaroval rodinu a kamarády, které iPhone mají. Tudíž je TMcover i ideální a originální dárek. Více informací o samotném vlastním motivu naleznete zde.

tmcover-3

Líbí se mi, že samotný TMcover ochrání u iPhonu 6 a 6s (Plus) i čočku fotoaparátu, což znamená, že při nasazení obalu a následnému položení na stůl se mobil nebude na čočce hýbat a bude naprosto rovný.

I když se jedná o slovenskou firmu a ceny na oficiálních stránkách jsou uvedeny v eurech, můžeme si obal objednat i do České republiky, kdy nám ho doručí klasicky Česká pošta.

tmcover-5

TMcover je poněkud netradiční obal, který se v ulicích nevidí běžně. Díky dýze, která je ošetřena nanotechnologií, má velice dlouhou životnost. Nejvíce se mi líbí možnost nechat si přímo do dýhy vyrýt motiv podle vámi zaslané fotografie. Pokud máte pouzdro přesně pro iPhone, nebojte se, že byste museli kupovat nové, protože obal je opravdu velice tenký tudíž se do stávajícího pouzdra bez problému vejde. Myslím si, že o společnosti TMcover ještě hodně uslyšíme, protože plánuje vydat obaly pro telefony ostatních značek, a také speciální dřevěné stojánky pro Apple Watch a iPhone. Společnost se netají tím, že by ráda do budoucna vyráběla i jiné dřevěné produkty.

  • Obaly TMcover s dřevěnou dýhou zakoupíte pro iPhone na TMcover.com
tmcover-4

Dnes nejčtenější

.