Zavřít reklamu

culcharge - icon

Osobně odjíždím každý den brzy ráno a vracím se domů až ve večerních hodinách. Přes den aktivně využívám svůj iPhone, ať už k prohlížení Facebooku, článků, vytvoření osobního hotspotu nebo hraní her. Většinou, když se vracím domů, mám na svém iPhonu necelých 20% baterie. Přesto se při aktivnějším používání může stát, že než dorazím k nabíječce, peru se o každé procento. Tento problém dokáže jednoduše vyřešit powerbanka. Osobně se mi nelíbí když mám vedle svého iPhonu obří powerbanku, proto jsem rád, že mám tu čest vyzkoušet malou powerbanku CulCharge 3-in-1 Powerbank od Slovenské společnosti CulCharge.

Jedna z nejmenších powerbank na trhu –  CulCharge 3-in-1 PowerBank vás jistě překvapí svými rozměry (55 x 30 x 20 mm) a hmotností (38g). CulCharge dorazila v malé elegantní černé krabičce, kterou doplňovali oranžové prvky. V balení nalezneme samotnou CulCharge 3-in-1 PowerBank a skobu, kterou můžeme power banku připevnit například na klíče. Samozřejmostí je také návod, který je ale bohužel v angličtině, přesto je na krabičce nálepka, která nás odkazuje na návod ve slovenštině.

culcharge – 1

Powerbanka nabídne jednoduchý desing, který vás nepřekvapí, ale ani neurazí. CulCharge 3-in-1 PowerBank je vyrobena z pogumovaného materiálu, který v ruce neklouže a je příjemný na dotek. Zajímavý je i propracovaný systém dobíjení. CulCharge 3-in-1 PowerBank se dobíjí přes USB konektor, který je integrovaný v těle powerbanky. Slovenskou společnost CulCharge, která vyrábí stejnojmennou powerbanku, proslavil jeden z nejmenších Lightning kabelu světa. Možnost synchronizace vložila i do této miniaturní powerbanky, takže stačí pouze připojit Lightning konektor do iPhonu a USB do vašeho počítače. CulCgarge se nebude dobíjet, ale bude v takzvaném režimu synchronizace.

culcharge – 2

I přes své malé rozměry vás překvapí kapacita, která činí 1000 mAh. Pro srovnání, baterie v iPhonu 6s má kapacitu 1715 mAh. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že plně nabitá powerbanka, dokáže nabít iPhone z 0 až na 55%, což je podle mého dostačující. Výstup je 1A při 5V, což jsou úplně stejné hodnoty, které vám nabídne i originální adaptér od Applu dodávaný v balení společně s iPhonem. Díky tomu se iPhone z powerbanky nabíjí stejně rychle, jako ze zásuvky a rychleji, než když byste jej připojili do USB počítače.

culcharge – 5

Samozřejmostí je také certifikace Made for iPhone/iPad/iPod, takže se vám nemůže stát, že by powerbanka poškodila baterii v iOS zařízení. Celý proces nabíjení a následného dobíjení signalizují dvě LED diody – modrá a zelená. Zelená začne svítit, pokud je CulCharge 3-in-1 PowerBank plně nabitá. Modrá značí nabíjení vašeho iOS zařízení. Pokud zasunete nabíječku do Lightning konektoru ve vašem iPhonu, máte strach, že vám z konektoru vypadne, což by se samozřejmě stát nemělo.

CulCharge 3-in-1 PowerBank nemám co vytknout. Pokud chcete malou powerbanku, musíte počítat s menší kapacitou, což je logické a není to příliš velký problém. Z jiného hlediska je produkt taktéž velmi zajímavý jako dárkový předmět/merchandise pro firmy. Produkt má velmi pěknou krabičku a je vhodný jako ideální dárek, na kterém může být například i logo vaši firmy. Pánové z CulCharge již uzavřeli spolupráci ze značkami jako je Slovak Telekom a na dalších spolupracích se momentálně pracuje. Samozřejmě, tyto praktické a inovativní dárky mohou využít i menší firmy protože produkty se dají brandovat už od deseti kusů. Můžete tak zapomenout na klasická pera a kalendáře, které vyhodíte ven oknem, CulCharge 3-in-1 PowerBank s vašim logem je prémiový darček, který budou vaši klienti mít stále při sobě a opravu ho i využijí.

culcharge – 4

Dnes nejčtenější

.