Zavřít reklamu

Logi Base iconSpolečnost Logitech dnes oznámila uvedení dobíjecího stojánku Logi BASE s rozhraním Smart Connector™ určeného pro iPad Pro™, který otevírá nový způsob, jak můžete dobíjet svůj iPad Pro s úhlopříčkou 12,9 nebo 9,7 palců, zatímco jej používáte. Dobíjecí stojánek Logi BASE jako první svého druhu vám poskytuje možnost nastavit pozorovací úhel v dokonalé poloze, abyste si mohli příjemně užít používání aplikací a zábavu v jakékoli místnosti. Můžete psát na displeji nebo oslovit Siri® a současně přitom váš iPad Pro dobíjet přes Smart Connector.

„Loni na podzim jsme představili klávesnici Logi CREATE, která byla první klávesnicí třetí strany kompatibilní s konektorem Smart Connector společnosti Apple,“ řekla Michele Hermann, viceprezidentka divize mobilních zařízení ve společnosti Logitech. „S příchodem nového iPadu Pro s úhlopříčkou 9,7 palce máme radost, že i nadále přinášíme inovace – nejen v podobě klávesnic – které využívají možností Smart Connectoru a pomáhají vám využívat své iPady Pro naplno, kdekoli ve vašem domě nebo kanceláři.“

Stojánek Logi BASE je první zařízení, které umí dobíjet váš iPad Pro přes Smart Connector – a dobíjení nebylo nikdy tak snadné. Magnety dobíjecí kolébky navedou váš iPad Pro přesně na správnou pozici vůči Smart Connectoru, již nemusíte hledat, kde dobíjecí konektor je: stačí, abyste svůj iPad Pro dali do stojánku, a je to.

Logitech_BASE_2

Stojánek Logi BASE je tím pravým místem pro váš iPad Pro v každé místnosti. Díky více než milionu aplikací navržených speciálně pro iPad a díky inteligenci digitální asistentky Siri® můžete začít svůj iPad Pro používat naprosto nově. Dejte si třeba stojánek Logi BASE na kuchyňskou desku, abyste na něj dobře viděli, když budete vařit podle receptů nebo používat kuchařské aplikace. Nebo můžete zavolat na Siri, aby vám pomohla nastavit časovač, přepočítat šálky na gramy nebo něco přidat do nákupního seznamu. Abyste měli ráno v pohodě, postavte si svůj iPad Pro a stojánek Logi BASE na noční stolek a když se probudíte, můžete se Siri zeptat, jaké bude počasí nebo co máte na ten den v diáři za úkoly. A v kanceláři si můžete svůj iPad Pro se stojánkem Logi BASE postavit vedle notebooku nebo monitoru stolního počítače a získat tak dokonalou druhou obrazovku, která vám pomůže dosáhnout nových úrovní kreativity a produktivity.

Dobíjecí stojánek Logi BASE k vašemu iPadu Pro jednoduše patří. Od těla z hliníku nejvyšší kvality po špičkovou povrchovou úpravu a zaoblený tvar – všechny detaily jsou provedeny tak, aby ladily s designem iPadu Pro, a je radost nejen na ně pohledět, ale hlavně je používat.

Dostupnost
Dobíjecí stojánek Logi BASE je kompatibilní s iPady Pro s úhlopříčkami displeje 12,9 a 9,7 palce je k dostání na stránkách společností LogitechApple za doporučenou maloobchodní cenu 2 790 Kč. V České republice bude v prodeji od srpna tohoto roku. Podrobnější informace můžete získat na webových stránkách Logitech.com, našem blogu nebo se s námi můžete spojit na Facebooku.

Logitech_BASE_3

Dnes nejčtenější

.