Zavřít reklamu

PhotoWidget iconNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Splashtop 2
Splashtop 2 je tou nejjednodušší a nejrychlejší cestou, jak si zpřístupnit váš Mac či počítač přímo z vašeho iPhonu, iPadu či iPodu. Můžete lehce editovat dokumenty Microsoft Office a PDF soubory a prohlížet web za použití Chromu, Firefox s podporou Java i Flash. Prostě si strčte váš Mac do kapsy.

[appbox appstore id561386772 oldprice=“2,99€“]

OneDay
Zapomínáte neustále na narozeniny či nějaké výročí? Pokud ano, tak tato aplikace vám zachrání život. OneDay vám nabízí odpočítávání dnů, které zbývají do vámi určené události ve vašem životě. Může se jednat o naprosto cokoliv – pracovní porady, narozeniny, dovolená, výročí, záleží pouze na vaší kreativitě.

[appbox appstore id1103749083 oldprice=“1,99€“]

Secret Calculator
V každém ohledu normální kalkulačka, ale pouze do té doby, dokud nezadáte heslo. V ten okamžik se aplikace promění na soukromý úschovný prostor, kde můžete ukrýt své fotografie, videa, poznámky, soubory a záložky. Obsahuje také prohlížeč pro privátní internetové prohlížení.

[appbox appstore id1104773754 oldprice=“0,99€“]

PhotoWidget
Naprosto jednoduchá a přehledná aplikace, která vám umožní umístit vaší oblíbenou fotografii nebo nebo GIF do vašeho oznamovacího centra.

[appbox appstore id915338375 oldprice=“0,99€“]

Note-Ify
Note-Ify je snadná a pohodlná aplikace, díky které si můžete organizovat a zapisovat vaše poznámky, nápady, nákupní seznamy, úkoly a další různé informace. Aplikace nabízí mnoho složek pro lepší shromažďování vašich poznámek. Umožňuje synchronizace přes iCloud, zaheslovat jednotlivé soubory, přiřazovat poznámkám různé barvy, nastavovat si připomínky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id675708914 oldprice=“0,99€“]

Ray Detect
Ray Detect vám umožní rychle a snadno detekovat radiaci. Aplikace nabízí spolehlivé a přesné testování během několika sekund. Pokud někam letíte a vaše zavazadlo je zrentgenované, vlastníte určitý druh keramiky nebo další radioaktivní předměty či se obáváte jaderného neštěstí a terorismu, tak nyní můžete s touto aplikací objevit nečekanou radiaci. Aplikace podporuje i Apple Watch.

[appbox appstore id1070744945 oldprice=“2,99€“]

Browser and File Manager
Stahujte a prohlížejte své soubory na vašem iPhonu, iPodu Touch či iPadu stejně jako na vašem počítači. Aplikace nabízí rychlé stahování, bezpečné pauzování a opětovné rozběhnutí stahování. Můžete editovat soubory, organizovat soubory do složek či extrahovat archivy. Aplikace podporuje velké množství formátů.

[appbox appstore id979401801 oldprice=“4,99€“]

Photo Daddy
Photo Daddy je snadno použitelný fotoeditor, který vám umožní vylepšit, vypilovat, překrýt a ozdobit vaše fotografie. Aplikace nabízí 12 prolínajících se režimů, 42 unikátních filtrů, 54 světelných efektů, 260 tvarů, 26 rámečků, 190 nálepek, různorodé fonty a mnoho dalšího.

[appbox appstore id994482054 oldprice=“4,99€“]

Super Calendar
V případě, že hledáte jinou variantu kalendáře pro vaše iOS zařízení, tak by takovou variantu mohla představovat aplikace a widget Super Calendar. Aplikace nabízí výběr 10 stylů měsíčního zobrazení ve widgetu, 11 odlišných stylů pro týdenní zobrazení, 8 stylů pro připomínání, 3 styly ročního zobrazení, výběr fontů, více než 100 barevných odstínů pro kalendář a mnoho dalšího.

[appbox appstore id862281615 oldprice=“4,99€“]

Sea Captain
V této hře se stanete hrdým novým majitelem rezavé rybářské lodi. Upřímně, loď není nic moc, ale aspoň na ní máte rybářský prut. Staňte se opravdovým mořským kapitánem a prozkoumejte otevřené, nekonečné moře a začněte chytat ryby, kraby a garnáty. Poté můžete svůj výlov prodat a postupně zdokonalovat své vybavení a samotnou loď. Také můžete rozvážet poštu mezi přístavními městy a najít schované poklady. Dejte si však pozor na velryby!

[appbox appstore id1092166643 oldprice=“3,99€“]

Dnes nejčtenější

.