Zavřít reklamu

ll_60390095Když jdete na jednání a potřebujete sebou Macbook, zvolíte nějaký kožený a jednoduchý obal, ovšem co v případě, kdy si chcete vzít počítač a další příslušenství na palubu letadla, do vlaku nebo kamkoli na cestu. V ten moment je potřeba se na kůži vykašlat a zvolit praktické, lehké a kvalitní řešení jak mít iPad, iPhone, MacBook a veškeré další příslušenství pohromadě a chráněné.

Právě na cesty se skvěle hodí Taška Leitz Complete, která je k dispozici jak ve velikosti pro 13,3″ počítače, tak i pro 15,6″ počítače, tedy jak pro Macbook Air, tak i MacBook Pro. Taška je vyrobena z polyesteru, jehož největší výhodou je váha a pevnost, kterou disponuje. Když už máte tašku plnou elektroniky, nechcete aby vážila další kilo jen samotná taška a právě toto Leitz splnil dokonale a taška je skutečně extrémně lehká.

ll_60390095_a2

 

Pokud se na 18 kapes a přihrádek podíváme od předu, pak objevíme malou kapsičku na zip, ve které je na lanku s karabinkou integrovaný hadřík z mikroplyše na leštění displejů. Tato kapsička je vhodná na věci, které chcete mít neustále po ruce, ale příliš se o ně nebojíte.

ll_60390095_a9

Na věci o které se bojíte, ale přesto je chcete mít po ruce je další kapsa na přední straně, která má zip chráněný přezkou. V té najdete několik kapsiček na propisky, doklady, peněženku, ale také na iPhone. K další přihrádce již přistupujeme přes zip v horní části brašny a najdeme v ní kromě poutka pro připevnění například identifikační karty pro vstup také přihrádku pro 10″ iPad, která je potažena mikro plyšem pro čištění displeje. Displej se tak čistí vždy, když do kapsičky tablet vložíte. Taktéž jsou zde přihrádky pro kabely a jedna zcela samostatná taštička, kterou můžete vytáhnout pro pohodlnou manipulaci a umístit do ni například kabely.

ll_60390095_a7

Následuje vyztužená kapsa pro 13,3, respektive 15,6″ počítač, která má přezku na suchý zip, aby počítač nevypadl a nijak se v kapsičce nepohyboval. Přihrádka pro počítač je kompletně pokryta mikro plyšem, takže pokud máte lesklý notebook opět dochází k jeho čištění. Samozřejmostí jsou také dvě přihrádky na dokumenty A4 nebo cokoli jiného. Na zadní části tašky je pak skrytá kapsička na sluchátka nebo smartphone a také otvor pro nasazení celé tašky na madlo kufru nebo letištního vozíku.

ll_60390095_a10

Leitz Complete pro mě osobně není taška na obchodní jednání, kam však já osobně nenosím kromě kreditky a klíčů nic, ale je to ideální společník na cestování. Pokud cestujete vlakem nebo letadlem a pohybujete se po nádražích nebo letištích, máte veškerou svou elektroniku při ruce, skvěle chráněnou proti krádeži i proti poškození. Po ruce tak máte nejen iPad, iPhone a MacBook, ale také veškeré kabely, nabíječky a v neposlední řadě peněženku, pas a další důležité dokumenty. Taška je pohodlná a umožňuje okamžitý přístup k čemukoli co potřebujete bez toho, aniž byste se museli prát s rozepínáním nebo nějakým složitým zámkem, přesto však své útroby spolehlivě chrání. Myslím si že pro člověka který tráví v letadle nebo ve vlaku část svého života představuje ideální řešení!

Leitz Complete

Dnes nejčtenější

.