Zavřít reklamu

ikona 272928_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Sketchworthy
Sketchworthy vám umožňuje využít inovativní cestu, jak vytvářet a spravovat všechny vaše poznámky, náčrtky, čmáranice – prostě cokoliv. Vytvářejte poznámkové bloky, opatřete poznámkami mapy a webové stránky, přidejte fotografie, text, malůvky a mnohom víc. Své výtvory poté můžete sdílet na sociálních sítích.

[appbox appstore id582191198 oldprice=“2,99€“]

Anchor Pointer
Anchor Pointer je aplikací, která vám umožní ukládat GPS pozici a poté vás hezky pěkně dovede zpět za pomocí kompasu. Anchor Pointer vám nabízí možnost, jak lehce najít své zaparkované auto či se vrátit na hotel. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id791684332 oldprice=“3,99€“]

Wo.Audio
Wo.Audio je skvělou aplikací, která se zaměřuje na vaší relaxaci a vytvoření kvalitnějšího spánku. Nabízí mnoho přírodních zvuků, melodií hudebních nástrojů, možnost vytvářet playlisty a mnoho dalšího.

[appbox appstore id500393738 oldprice=“1,99€“]

Pure Flickr
Pure Flickr přináší sdílení fotografií na iPhone, iPod Touch a iPad. Je vytvořen k tomu, aby vám přinesl ryzí, ale zároveň snadný zážitek z Flickru. Umožní vám procházet, nahrávat, pořizovat a upravovat fotografie. Uživatelské rozhraní je jednoduché a přitom si zachovává osobitost a krásu.

[appbox appstore id660272928 oldprice=“3,99€“]

Running Music Trainer
Running Music Trainer je kolekcí vysoce kvalitní hudby, která byla vytvořena pro to nejideálnější tempo při běhání. Aplikace vám pomůže s motivací a dopřeje vám zajímavý zážitek z běhu. Running Music Trainer je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id983095368 oldprice=“3,99€“]

myTranslator
Začněte mluvit a váš iPhone či iPad bude okamžitě překládat vámi namluvený text do jednoho z 80 cizích jazyků. Neztrácejte čas psaním, prostě začněte mluvit. Aplikace samozřejmě podporuje češtinu. Aplikace je nyní aktuálně zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id979573072 oldprice=“1,99€“]

FreeUpSpace
FreeUpSpace je užitečnou aplikací, která vám ušetří místo na vašem iOS zařízení. Aplikace umí změnit velikost fotografií, odstranit duplikované soubory a kompresovat fotografie a videa. V případě, že trpíte často nedostatkem místa vám určitě FreeUpSpace pomůže.

[appbox appstore id1042938410 oldprice=“4,99€“]

Photo Guard
Rádi si vaši přátelé či rodinní příslušníci půjčují váš iPhone? Většina lidí nechce, aby jim někdo nahlížel do fotoalb a prohlížel si jejich snímky. Pokud patříte mezi takové osoby, tak pro vás máme ideální řešení. V momentě, kdy se bude snažit někdo dostat se do vašich obrázků, tak ho automaticky aplikace vyfotí. Nefunguje plug-in, aplikace je nyní zdarma.

[appbox appstore id488125473 oldprice=“0,99€“]

“HOOK”
,,Hook” je minimalistickou puzzle hrou, která vám zavaří mozkové závity. Hra nabízí 50 levelů, které zcela jistě procvičí vaše myšlení.

[appbox appstore id956794130 oldprice=“0,99€“]

Dnes nejčtenější

.