Zavřít reklamu

Apple Watch Edition - iconApple včera ve večerních hodinách vydal hned 8 nových reklam na Apple Watch. Všechny reklamní spoty zveřejnila společnost na svém oficiálním YouTube kanále, ale samozřejmě poběží i na amerických televizních stanicích. V reklamách opět vystupují známé osobnosti jako například Chloë Sevigny, Alice Cooper nebo Nick Jonas, čímž Apple navazuje na předchozí reklamy na Apple TV nebo na iPhone 6s s Cookie Monster nebo například s hvězdou ze seriálu Game of Thrones.

Všechny nové reklamy jsou jen 16 vteřin dlouhé a zaměřují se na funkce případně na aplikace, díky kterým jsou chytré hodinky od Applu pro uživatele užitečné. Apple se tak snaží vyzdvihnout například možnost číst zprávy, odepisovat na ně, ovládat osvětlení v místnosti, kontrolovat si tep nebo třeba nastavené cíle. Reklama s názvem „Find“ pak ukazuje, jak snadné je díky Apple Watch najít zašantrocený iPhone.

Jediná reklama „Swap“ se lehce vymyká výše uvedenému pravidlu ostatních spotů. Apple v ní totiž vyzdvihuje možnost rychle vyměnit řemínky a ciferníky, díky čemuž můžete hodinky okamžitě sladit se svým outfitem. Na všechny reklamy se můžete podívat níže.

https://youtu.be/NwwjsChhtZM

https://youtu.be/KtJ0o2uRQLM

https://youtu.be/S8hiiKduvKk

https://youtu.be/UXTlCWuc_fs

https://youtu.be/SCNB1z360A0

https://youtu.be/NHegyP6tA60

https://youtu.be/4nixG-DBiT4

https://youtu.be/ZfoxzHu-OPQ

Dnes nejčtenější

.