Zavřít reklamu

slow-motion-see-what-happens-to-a-gold-iphone-5s-when-you-shoot-it-with-a-sniper-rifle
Pamatujete si na chvíle, kdy jste dostali od rodičů za vyučenou buď vařečkou nebo páskem od kalhot? Doba se mění a s ní i postupy při trestání nevychovaných dětí. K dokonalosti, či spíše až k absurdnosti, to dotáhla hlavní postava tohoto článku – vesnická matka z USA, která potrestala své děti za přílišné používání mobilního telefonu tím, že se sním vypořádala hezky po vidlácku – rozstřílela ho brokovnicí. A kdyby to náhodou bylo málo, dostal iPhone 5c ještě pořádně za vyučenou obrovským kladivem. Odkaz na video z brutální akce najdete v článku.

O svůj jižanský temperament se na internetu podělila neznámá matka z USA, která správně po vesnicku vyřešila rodinný spor se svými dětmi, kteří se údajně provinili tím, že trávili příliš mnoho času na sociálních sítích na svém iPhonu 5C. Jako správná matka z jihu USA to vše vyřešila po svém – brokovnicí. Zabavený iPhone 5c položila na špalek stromu a uštědřila mu dvě rány z automatické brokovnice. A aby toho nebylo málo, autor videa (pravděpodobně otec) sebral zbylé součástky telefonu jen pro to, aby je mohla matka rozmlátit obrovským kladivem, který jejím obrovským rukám nedělal vůbec žádný problém. Celý tento tyjátr sledovaly zpovzdálí jejich děti a neodpustily si při tom ukázat mamince, jaká je to jednička. Ta to jen okomentovala se slovy, že životy jejích dětí jsou pro ní důležitější než veškerá elektronika světa. Už jí ovšem asi nedošlo, že svým jednáním zničila pravděpodobně jediný nástroj, skrze který mohly její děti komunikovat s vyspělou civilizací. A čím se vlastně omladina provinila? Údajně komunikovaly s lidmi, které jejich matka neznala a byly chyceni s telefonem v ruce během školní výuky. Jak můžete vidět ve videu, je nad slunce jasné, že si chudáci budou muset najít novou zábavu pro krácení volného času. Video z brutálního zásahu proti modernímu kusu hardwaru je možné zhlédnout zde.

PS. Omlouváme se za kvalitu fotek, ale poslední elektronické zařízení z tohoto tisíciletí se stalo obětí násilného aktu popsaného výše.

Momma-carries-a-big-gun
This-iPhone-5c-is-a-sitting-duck
The-iPhone-is-crushed-into-little-bits
The-leftover-pieces-are-gathered
as-the-kids-mourn-the-loss-of-their-iPhone

Zdroj: Phonearena

Dnes nejčtenější

.