Zavřít reklamu

iPhone 5s camera fotoaparat icon
Tisková zpráva: Jak u Apple bývá tradicí, každý rok vydává nové a nové zařízení – je jedno jestli se jedná o iPhone, MacBook, nebo třeba nové iPady. Jistě všichni víte, že pořizovací cena těchto zařízení je poměrně vysoká a pro někoho je velmi nákladné si každý rok pořizovat nové a nové zařízení. Apple je po prvním nákupu a pořízení nějakého zařízení jako droga, kterou musíte každý rok mít.

Pokud jste si zakoupili například iPhone 5S a pokukujete po novějším iPhone 6 nebo snad iPhone 6S, rozhodně je pro vás nejlepší možnost zavítat do prodejny AppleTRH.cz, která sídlí v ulici Plzeňská 943/33, 150 00, Praha 5-Smíchov, kde vám prodejci nejlépe poradí.

Pokud chcete mít vše připravené a domluvené, stačí na prodejnu zavolat, domluvit všechny náležitosti a v domluvený den a hodinu na vás bude čekat prodejce, se kterým vše náležitě domluvíte.

Můžete si pohodlně vybrat nějaké ze zařízeních, které jsou vystavené a pokud se vám nějaké zamlouvá svoji příznivou cenou, rozhodně můžete využít možnosti protiúčtu.

Co možnost protiúčtu znamená? Jedná se o to, že prodejcům ukážete váš starý iPhone 5S, který ihned na místě ohodnotí a nabídnou vám cenu výkupu, tedy cenu, kterou jsou ochotni vám za váš telefon zaplatit.

Pokud vám cena přijde adekvátní a jste s ní ztotožnění, můžete využít možnosti protiúčtu, což znamená, že si vyberete nový iPhone přímo na prodejně, tedy zmíněný iPhone 6 nebo iPhone 6S, kde vám bude kupní cena ponížena o domluvenou částku.

Vše vyřídíte prakticky okamžitě a na místě, což je dokonalá věc, kterou využívá čím dál tím více lidí, jelikož nemusí řešit zdlouhavé prodeje na nejrůznějších serverech, které jsou zbytečné, když AppleTRH.cz nabízí tuto možnost, která je okamžitá.

Pokud tedy chcete využít prodej Apple zařízení na protiúčet, nejlepší možná varianta je navštívit prodejnu AppleTRH.cz, kde o vás bude postaráno jako v bavlnce.

iPhone 6s Appletrh FB

Dnes nejčtenější

.