Zavřít reklamu

apple_watch_icon_nylon_new_Minulý týden nám Apple na konferenci ukázal hned několik novinek. Mezi ně patří nové barevné kombinace řemínků pro Apple Watch, zcela nové tkané nylonové řemínky, iPhone SE, menší iPad Pro a ještě několik drobností v podobě nového příslušenství. Po konferenci se začaly prodávat kryty pro iPhone SE a rychlejší Lightning USB-C kabel. Známý YouTuber všechno nové příslušenství nakoupil a rozbalil jej přímo před kamerou.

Jako rpvní rozbaluje řemínek Milanese Loop v nové barvě Space Black (vesmírně černá). Poté nám YouTuber ukáže všechny nové tkané nylonové řemínky, které jsou dostupné v následujících barvách: zlatá/červená, zlatá / královská modrá, královská modrá, růžová, perlově šedá, podmořsky modrá a černá. Po rozbalení na něj působí náramky velmi levně, je to totiž nylon a ten není prémiový jako třeba kůže. Tzv. “konektory,” kterými se řemínky připojují k hodinkám, jsou vyrobeny z plastu a ve většině případů nesedí s barvou hodinek.

Jako další rozbalil kožený kryt pro iPhone 6s Plus v nové barvě, kterou Apple nazval „měsíčkově žlutá“. Autor videa před rozbalením podotkl, že barva vypadá moc pěkně, po otevření celého balení se však zhrozil, že barva vypadá nahnědle. Dále ukázal kryty pro nový iPhone SE ve dvou barevných provedeních a vyzkoušel je na starším iPhonu 5s.

Novinkou je také rychlejší Lightning USB-C kabel, který se připojí do nabíječky se zástrčkou pro USB-C a můžete tak nabíjet 12,9-palcový iPad Pro rychleji. Více se o kabelu dočtete zde. Poslední věcí je Lightning čtečka SD karet z fotoaparátu a Lightning/USB 3 adaptér fotoaparátu.

Dnes nejčtenější

.