Zavřít reklamu

Day-One-1.17-for-iOS-app-icon-small

Po představení nového iPhonu SE a 9,7palcového iPadu Pro, začal Apple nabízet populární osobní deník s názvem Day One 2 zdarma ke stažení. Budete-li chtít aplikaci stáhnout z App Store, bude vás stát 4,99$ existuje ale možnost, jak aplikaci stáhnout úplně zdarma přes oficiální aplikaci Applu – Apple Store. Budete ale muset udělat pár kroků, které vám aplikaci zpřístupní i v České republice, protože je dostupná pouze ve Spojených státech. Řekneme vám, jak Day One 2 zdarma stáhnout i u nás.

Nejprve si z App Store stáhneme aplikaci Apple Store, která je zdarma. Máme-li české Apple ID, automaticky jsou všechny texty v češtině. Jak již bylo řečeno, zdarma aplikaci Day One 2 v České republice stáhnout nemůžeme, existuje ale krok, který aplikaci zpřístupní.

V aplikaci Apple Store klikneme na Účet a poté vybereme možnost Země. Sjedeme-li až dolů, můžeme vidět položku United Sates na kterou klikneme, a následně v pravém horním rohu klikneme na Uložit. Během pár sekund se nám znovu otevře aplikace Apple Store, ale v anglickém jazyce.

day-one-navod1

Jsme-li na úvodní stránce, která je v aplikaci označeno hvězdičkou a popiskem Featured, sjedeme dolu kde uvidíme modré logo aplikace Day One 2. Klikneme na nápis Download Day One 2 free. Otevře se okno, ve kterém opět klikneme na nápis Download now for free, který se nachází v zeleném rámečku. Aplikace nás požádá o heslo k Apple ID, heslo samozřejmě napíšeme.

day-one-navod2

Po kliknutí na tlačítko OK nám Apple Store vygeneruje unikátní kód ke stažení aplikace a poté klikneme v pravém horním rohu na Použít. Aplikace je přiřazena k Apple ID a začne se automaticky stahovat. Po stažení můžete vytvářet svůj vlastní deník z každodenních okamžiků.

day-one-navod3

Dnes nejčtenější

.