Zavřít reklamu

WRBLS icon
Apple na konferenci Keynote představil společně s novým iPhonem a iPadem, také nylonové řemínky pro Apple Watch. Jsou dostupné v barvách zlatá/červená, zlatá/královská modrá, královská modrá, perlově šedá, růžová, podmořsky modrá a černá. Pokud si budete chtít řemínek koupit, zaplatíte za něj 1 490 korun. Někomu se však ani nylonové řemínky nemusí líbit a radši by zvolil kombinaci elegance a sportovního řemínku. S tímto nápadem nyní přišla společnost WRBLS, která připravila stejnojmenný produkt.

Projekt založil mladý modní tým v Německu roku 2015. Zkratka WRBLS znamená „wearables,“ neboli nositelné zařízení, společnost se netají tím že chce vyrábět řemínky i pro další chytré hodinky. Společnost se snaží nabídnout majitelům Apple Watch elegantní a kvalitní sportovní řemínky za cenu nižší, než je prodává Apple. Společnost na svém webu uvedla, že šest měsíců řemínky navrhovala a testovala. Řemínky jsou ergonomické, příjemné, voděodolné a vyrobeny ze silikonového polymeru.  Společnost i dále uvedla, že pásky jsou vyrobeny pro sportovce, milovníky Urban stylu a byznysmany. S více než 15 náramky se WRBLS stala první skutečnou kvalitní alternativou sportovního řemínku.

Celý projekt začal na Kickstarteru, kde vybral přes 36 tisíc eur. Jeden řemínek uživatele stál 30 euro (800 Kč) s tím, že cena pro uživatele, kteří nepodpořili projekt na Kickstartetu bude samozřejmě vyšší. K dispozici jsou pro 42mm a 38mm Apple Watch ve dvou velikostech – SM a ML.

I když už je podpoření projektu na Kickstarteru uzavřené, přesto si můžete řemínek přeobjednat na oficiálních webových stránkách společnosti.

WRBLS_action_3
WRBLS_action_4
WRBLS_products_1
WRBLS_products_4
WRBLS_stills_1

Dnes nejčtenější

.