Zavřít reklamu

HealthKitNa úvod letošní první keynote se Apple poclhubil tím, jak Healthkit pomáhá pacientům na celém světě. Healthkit zcela změnil možnosti lékařů a vědců, dokonce díky němu vznikl největší výzkum Parkinsnovi choroby na světě, protože vědci po celém světě sbírali data od milionů lidi na celém světě. To stejné pak platí také co se výzkumu Astma týká, kde vědci opět shromaždovaly data napříč státy a měli možnost všechna data propojit a vyhodnotit. Vědci na celém světě, lékaři, studenti a pacienti používají Healthkit pro výzkum chorob a pro vývoj těch nejlepších léků, které je možné díky nasbíraným datům vyvinout.

Děti jsou zvyklí na iPad nebo iPhone a díky hříčkám a podobným věcem mohou lékaři zkoumat jejich reakce a chování a tím se zaměřit na poruchy nebo onemocnění a monitorovat je přímo z pohodlí jejich domava. Děti tak nejsou vystaveni nepříjemným návštěvám lékařu a ambulancí.

Snímek obrazovky 2016-03-21 v 18.22.17

Pacienti s Parkinsonovou chorobou mohou být monitorování, to stejné pacienti s epilepsií nebo dalšími chorobami a lékaři je mají neustále pod kontrolou a mají k dispozici data, která pochází z celého dne, nejen z testů které vzniknou při návštěvě ambulance nebo nemocnice. Data z přirozeného prostředí jsou přitom mnohem důležitější než ta, která zachytí lékaři v nemocnici. Apple Watch, iPhone a iPad jsou pomůcky, které pomáhají lékařům skutečně léčit.

printscreen 2016-03-21 v 18
Snímek obrazovky 2016-03-21 v 18.22.08
printscreen 2016-03-21 v 18
printscreen 2016-03-21 v 18

Dnes nejčtenější

.