Zavřít reklamu

macbook_pro_13_b_1145Tisková zpráva: Pokud toužíte po nějakém Apple zařízení, nejčastěji po MacBooku a Vaše finanční situace Vám nedovoluje zakoupit zcela nový MacBook v prodejně, je na řadě nákup buď jiného notebooku, nebo se můžete vydat cestou nejmenšího odporu a to je nákup již použitého MacBooku. V tomto případě je potřeba dát si pozor na několik věcí, na které se společně podíváme.

Pokud si použitý MacBook na internetu vyberete, rozhodně si ho chtějte osahat, vyzkoušet, spustit a chvilku používat – tedy pokud se jedná o nákup zařízení od někoho, kdo jej prodává. Pokud si najdete použité zařízení na bazaru nebo prodejně, která tyto zařízení vykupuje, vždy chtějte poslat testy z používání a další parametry notebooku, na které máte právo.

Nejlepší je nákup od ověřené a známé prodejny, jako je například AppleTRH.cz, která nabízí k prodeji prakticky všechny produkty společnosti Apple – od všech druhů iPhonů, přes iMac, MacBooky až po Apple Watch a příslušenství – a to za příjemné a hlavně dostupné ceny, které můžete využít i právě vy.

V každém případě je vždy nejlepší si daný produkt vyzkoušet a zaměřit se na několik základních věcí jako je displej, start systému, panty displeje, první estetická kontrola zařízení, používání USB, funkčnost klávesnice a další.

Pokud kupujete použité Apple zařízení od někoho, koho si najdete na internetu, bohužel většinou nemáte záruku, takže pokud je MacBook po Vašem příjezdu domů nefunkční, bohužel již s tím nic nenaděláte. A právě zde je převaha společnosti AppleTRH.cz, která na již používaná zařízení dává půlroční záruku, kdy máte možnost zařízení otestovat, což je pro nakupujícího příjemná věc.

Apple produkty

Dnes nejčtenější

.