Zavřít reklamu

ikona 229325_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Forma Workouts
Přemýšlíte, jak si zlepšit kondici nebo popřípadě trochu zhubnout? Dostaňte se do určité fyzické kondice za 15 dní. Každý den musíte cvičit sedm minut a forma se brzy dostaví. Forma Workouts nabízí 12 vysoce intenzivních programů, díky kterým se budete brzy cítit lépe. Aplikace nevyžaduje žádné fitness náčiní, stačí pouze židle a zeď. Nemusíte ani chodit do fitka, když každý den budete pravidelně cvičit.

[appbox appstore id1062018392 oldprice=“1,99€“]

Nova Watch
Zajímalo vás někdy, jakou barvu by měl mít čas? S Nova Watch to můžete lehce zjistit. Tato aplikace bude měnit barvu konkrétního času, takže budete mít tendenci neustále hlídat obrazovku vašeho iPhonu. Čas nikdy nebyl tak zábavný jako s aplikací Nova Watch.

[appbox appstore id959234476 oldprice=“0,99€“]

RecogNow
RecogNow vám umožní konvertovat obrázky na textové soubory za pomocí tří jednoduchých kroků. Poté můžete snadno sdílet textový soubor emailem nebo na sociálních sítích.

[appbox appstore id699839056 oldprice=“1,99€“]

GifJif
Chtěli jste někdy upravit váš oblíbený GIF nějakou vámi zvolenou fotografií obličeje? Díky GifJif můžete upravit váš oblíbený GIF podle svých preferencí.

[appbox appstore id1078038667 oldprice=“1,99€“]

Splashtop 2
Splashtop je tou nejjednodušší a nejrychlejší cestou, jak si zpřístupnit váš Mac či počítač přímo z vašeho iPhonu, iPadu či iPodu. Můžete lehce editovat dokumenty Microsoft Office a PDF soubory a prohlížet web za použití Chromu, Firefox s podporou Java i Flash. Prostě si strčte váš Mac do kapsy.

[appbox appstore id561386772 oldprice=“2,99€“]

Preset
Preset vám umožní vytvořit vlastní filtr, který si uzpůsobíte přesně podle vašich požadavků. V této aplikaci máte na výběr 27 filtrů, které můžete různě namixovat. Svůj výtvor pak můžete rovnou sdílet na sociálních sítích.

[appbox appstore id990229325 oldprice=“3,99€“]

Running Music Trainer
Running Music Trainer je kolekcí vysoce kvalitní hudby, která byla vytvořena pro to nejideálnější tempo při běhání. Aplikace vám pomůže s motivací a dopřeje vám zajímavý zážitek z běhu. Running Music Trainer je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id983095368 oldprice=“1,99€“]

WiFi Device Scanner
WiFi Device Scanner skenuje vaší síť a ohlašuje všechna zařízení připojená k vaší WiFi.

[appbox appstore id577610438 oldprice=“9,99€“]

LiquiPad
LiquiPad je vizuální hračkou, která promění povrch vašeho iPhonu na několik odlišných virtuálních tekutin, které reagují na vaše dotyky. Tyto efekty jsou jednak uklidňující i zábavné. Obsahuje 12 tématických celků.

[appbox appstore id382777317 oldprice=“0,99€“]

Almost Impossible!
Almost Impossible je návyková, atraktivní a zábavná hra, která vás dokáže chytnout už jen zajímavou hudbou. Almost Impossible je atmosférickou puzzle hrou, která byla vytvořena speciálně pro dotyková zařízení. Proveďte malý míček světla na nebezpečné cestě a nezapomeňte být dostatečně opatrný. Hra nabízí 50 akčních levelů pro vaše nudné chvíle.

[appbox appstore id1045976470 oldprice=“1,99€“]

Wild Shark Simulator
Máte rádi žraloky? Pokud ano, tak vás tato hra jistě bude bavit. Představujeme vám Wild Shark Simulator 3D. V této hře budete prozkoumávat oceán a hledat potravu. Bude vám stačit ulovit si rybu nebo si najdete nějakou vhodnou lidskou kořist na pláži? Lidé si často poklidně plavou v moři a vy jim tento zážitek můžete lehce překazit. Pozor na svůj zdravotní stav a energii. Zvládnete být mořským predátorem?

[appbox appstore id1037748931 oldprice=“9,99€“]

Photo: macstories.net Photo: macstories.net

Dnes nejčtenější

.