Zavřít reklamu

DoBox iconNapadlo vás někdy, že byste začali používat iPad namísto běžného notebooku třeba ve škole nebo v práci, ale nedokážete si představit vše ovládat svým prstem namísto myši? Tak nyní zpozorněte. Malý vývojářský tým chce totiž iPad proměnit v mnohem užitečnější zařízení. Docílit toho chce produktem DoBox, což je jakýsi bezdrátový dock pro iPhone, iPad nebo i pro Mac, přes který připojíte například disk, myš, klávesnici nebo dokonce tiskárnu přímo k iOS zařízení bez nutnosti mít jailbreak.

Podle autorů jde o vůbec první bezdrátový dock pro iPhony, iPady a Mac. Dock se pyšní dvěma USB porty, vnitřním uložištěm, čtečkou pro SDHC karty a dokonce i zabudovanou baterií, která poslouží jako powebanka a dokáže tak přes USB nabít téměř cokoli samozřejmě včetně iPhonu a iPadu.

DoBox dále disponuje i HDMI portem, díky kterému můžete streamovat videa, hry nebo prezentace do HDMI projektoru a monitoru. Dock dokonce můžete použít i jako přenosný router a vytvořit si tak privátní zabezpečenou síť pro svá zařízení.

Pokud vás bezdrátový dock DoBox zaujal natolik, že byste si jej rádi zakoupili, tak sledujte oficiální stránky produktu. DoBox totiž brzy zamíří na Kickstarter, kde jej můžete podpořit ve vývoji a zakoupit si tak jeden nebo více kusů pro vlastní účely. Jak dock funguje si můžete prohlédnout na videu níže.

https://youtu.be/h8vhwwAI3Uk

DoBox 3
DoBox 1

*zdroj: cultofmac

Dnes nejčtenější

.