Zavřít reklamu

Apple Case iconTisková zpráva: Hledáte stylový obal na svůj MacBook, iPhone, iPad nebo pěkný pásek pro Apple Watch? Nebo hledáte třeba jen kvalitní Lightning kabel, stojánek nebo ochranu displeje v podobě fólie či skla? Pak jste na správné adrese.

Apple Case totiž nabízí nabízí polykarbonátové obaly pro všechny MacBooky, které vám nevyklouznou z ruky a dále pak kryty na všechny modely iPhonů a iPadů, včetně nejnovějšího iPhonu 6s (Plus) a iPadu Pro. Nechybí ani zmíněné řemínky pro 38mm a 42mm variantu Apple Watch. V nabídce toho ale najdete mnohem více, jako například skleněné a ochranné fólie, sluchátka v moderních barvách, nabíjecí kabely, nálepky na Macbook, či nabíjecí stojánky pro Apple Watch.

V Apple Case si přijde na své opravdu každý, jelikož nabízí jednak cenově velmi přijatelné obaly, které poskytnou elegantní ochranu pro váš iPhone, tak také obaly pro fajnšmekry, díky kterým bude iPhone jako v peřince. Pokud byste ale chtěli obal, který v nabídce není či potřebujete větší odběr, tak neváhejte Apple Case kontaktovat, rádi vám vyhoví.

Každý zákazník chce mít objednaný produkt doma co nejdřív, a proto Apple Case má více než 500 položek skladem, aby vám objednávku zvládl odeslat ještě tentýž den, když objednáte do 15:00. Zboží vám pak přijde do 24 hodin a v případě zpoždění dopravců do 48 hodin. Navíc poštovné vás vůbec nemusí přijít draho, protože začíná na 55 Kč a dobírka vás vyjde na 40 Kč. Apple Case odesílá i na Slovensku, a to jen za 85 Kč. Když nakoupíte za více než 1200 Kč, máte poštovné zcela zdarma. Pokud by vám ale poštovné nevyhovovalo, je možné se domluvit na osobním odběru.

Jelikož v Apple Case dbají na design stejně, jako Apple u svých produktů, a také milují barvy, snaží se zákazníkům poskytnout rozsáhlou nabídku barevných setů obalů pro všechny Apple produkty, abyste si celou „rodinku“ mohli pěkně sladit. Pro nalezení všech obalů potřebné barvy na stránkách AppleCase, stačí vámi požadovanou barvu zadat do pole vyhledávání. Jednotlivé sety si můžete prohlédnout níže.

Pokud chcete vyladit vaše produkty od firmy Apple módní barvou Rose Gold:

AppleCase obaly sety 5
Na obrázku vidíte obal na iPhone 6/6S Rock Rose Gold, obal na MacBook Air 13 Rose Gold, obal na iPad mini 4 Rose Gold, sluchátka ROCK Rose Gold, lightning nabíjecí kabel Rose Gold.

Pokud ale máte raději něco veselejšího, tak je zde pro vás duhová sada:

AppleCase obaly sety 4

Poté v nabídce naleznete i ostatní barevná provedení – Červená, Černá, Bílá, Zlatá:

AppleCase obaly sety 2
AppleCase obaly sety 3
AppleCase obaly sety 1
AppleCase obaly sety 6
AppleCase obaly sety FB

Sledujte Apple Case také na Facebooku

Dnes nejčtenější

.