Zavřít reklamu

Slow Photo iconNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Days Left
Days Left je naprosto spolehlivá a užitečná aplikace, která vám přehledně ukáže, kolik času zbývá do určitých událostí. Další výhodou je, že tuto aplikaci mohou využít majitelé Apple Watch.

[appbox appstore id495649121 oldprice=“0,99€“]

City Jazz
Jste milovníkem jazzu? V tom případě je aplikace City Jazz pro vás to pravé. Tato aplikace vám přináší výběr nejlepších rádiových stanic z celého světa, které vysílají nepřetržitý příval jazzové hudby ve vysoké kvalitě.

[appbox appstore id721677949 oldprice=“5,99€“]

LEDit
LEDit promění váš iPhone a iPad na skvělý ukazatel vašich vzkazů! Jedná se o perfektní aplikaci, se kterou můžete komunikovat s vašimi přáteli v hlučných barech, hlasité párty či koncertu. Také LEDit můžete využít na místech, kde by nebylo vhodné křičet (porady, školní hodiny či knihovny). Vaše možnosti jsou s touto aplikací nekonečné.

[appbox appstore id307741537 oldprice=“1,99€“]

InstaVideo
InstaVideo je unikátní aplikace, která vám umožní ozdobit vaše videa ještě předtím než začnete natáčet. Aplikace vám nabízí velké množství ozdob, 24 filtrů, nálepek, 40 druhů rámeček, které můžete využít při natáčení. Posléze můžete své dílo sdílet na Instagramu, Facebooku, emailu a na mnoho dalších sociálních sítích.

[appbox appstore id1076240183 oldprice=“1,99€“]

Slow Photo
Slow Photo je fajnovou záležitostí pro zachycení zajímavých momentů. Tato aplikace vám pomůže vytvořit pomalý pohyb za pomocí fotografií. Stačí prostě vyfotit fotografie při nějaké akci a je hotovo.

[appbox appstore id1052921516 oldprice=“3,99€“]

WonderNote
WonderNote je praktickou aplikací, která funguje na bázi klasického deníku. Pomůže vám zdokumentovat váš život za pomocí textu, fotografií a hlasových poznámek. Aplikace podporuje iPad i iPhone a automaticky synchronizuje a konfiguruje vaše poznámky mezi vašimi zařízeními. Dále WonderNote podporuje iCloud a díky heslu vždy ochrání vaše poznámky.

[appbox appstore id604818199 oldprice=“0,99€“]

Elegant Calculator
Pokud vás už nebaví přednastavená kalkulačka na vašem iOS zařízení, tak se pojďte mrknout na tuto aplikaci. Elegant Calculator je neskutečně jednoduchá a elegantní kalkulačka. V této aplikaci si můžete snadno změnit pozadí vaší kalkulačky. A zároveň Elegant Calculator je k dispozici na Apple Watch.

[appbox appstore id1021326688 oldprice=“0,99€“]

Find Soundtracks
S touto aplikací můžete lehce najít soundtracky vašich oblíbených filmů a seriálů. Aplikace mimo jiné nabízí seznam 250 nejoblíbenějších soundtracků, ze kterých si můžete vybrat a prozkoumávat řadu hudebních žánrů. Find Soundtrack vám umožní najít film či seriál, možnost poslechnout si hudbu/soundtrack, zakoupit si je na iTunes a sdílet na sociálních sítích a mailu.

[appbox appstore id1046230374 oldprice=“0,99€“]

Eazy Reminder
Rychlá a snadná cesta k vytváření připomínek – to je Eazy Reminder. Zaznamenávejte si své každodenní úkoly za pomocí svého hlasu. Jednoduché přidávání úkolů a možnost vybírání různých tónů připomínek.

[appbox appstore id940634950 oldprice=“1,99€“]

Games for Watch
Pokud hledáte nějaké klasické hry pro vaše Apple Watch, které vás zabaví, když jste např. v čekárně u doktora, tak Games for Watch vám mohou přijít vhod. Tato aplikace obsahuje pět her: piškvorky, šibenici, pexeso, posouvání čtverců a ještě poslední hru, kterou jsem bohužel nepoznala.

[appbox appstore id987241690 oldprice=“0,99€“]

apps xerxes91510
Photo: iphone.click2creation.com

Dnes nejčtenější

.