Zavřít reklamu

applea10Pro všechny okolo, kdo mají dojem, že prodeje iPhonu zpomalují, takový dojem se vám nedostanete od výrobce TSMC, který s největší pravděpodobností bude vyrábět nový A10 procesor pro chystaný iPhone 7. Podle nové zprávy Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) zdvojnásobuje měsíčně výrobní kapacitu 12 palcových waferů ze 40 000 v únoru na 80 000 v březnu.

Během posledního setkání investorů společnosti, co-CEO CC Wei řekl, že podíl TSMC na trhu ve výrobě čipů pravděpodobně vzroste ze 40 % v roce 2015 na více než 70 % v tomto roce. I když Apple není výslovně uveden v dnešní zprávě, je to jeden z hlavních zákazníků společně s Xilinx, MediaTek, HiSilicon, Spreadtrum a Nvidia.

Tvrdí se, že TSMC získal kontrakt na dodávku A10 procesorů a převzal tak žezlo Samsungu. TSMC slibuje výkonnější procesor, snížení nákladů a zlepšení výdrže baterie ve srovnání s A9 procesorem v iPhonu 6S.

V poslední době společnost vynaložila masivních 81.8 milionu dolarů na nové vybavení k výrobě čipů. Zároveň vyhrazuje 9 – 10 miliard dolarů, které budou použity na rozvoj slévárny k výrobě 10 nanometrových procesorů.

iPhone 7 FB 9

//

*Zdroj: CultOfMac

Dnes nejčtenější

.