Zavřít reklamu

iPhone 7 dual camera iconUž nějakou dobu se proslýchá, že se iPhone 7 pochlubí duálním fotoaparátem. Jenže neměly by jím disponovat všechny modely, ale jen jakási vylepšená řada iPhonu 7 Plus, která by se měla prodávat vedle iPhonu 7 a iPhonu 7 Plus s běžným fotoaparátem. Ostatně tuto informaci potvrdil nedávno i renomovaný analytik Ming-Chi Kuo. Čínský magazín MyDrives nyní přichází s informací, že high-endový iPhone 7 Plus s duálním fotoaparátem se bude jmenovat iPhone Pro.

V posledních měsících přinesl server MyDrivers již několik informací o chystaném iPhonu 7 a 4palcovém iPhonu SE, ale dokud nejsou zařízení oficiálně představena Apple a informace serveru tak potvrzené, je diskutabilní, zda je MyDrivers spolehlivý zdroj. Apple v názvech svých smartphonů používá čísla už od roku 2008, kdy představil iPhone 3G, tudíž je poměrně nepravděpodobné, že by se nový iPhone měl najednou jmenovat iPhone Pro, spíše se nabízí název iPhone 7 Pro.

Na druhou stranu to vypadá, že Apple už za pár týdnů představí 4palcový iPhone, který by měl nést označení iPhone SE, a tak by Apple také vypustil číselné označení. Stejně tak pravděpodobně učiní i u nového iPadu, který by se neměl jmenovat iPad Air 3, ale mělo by jít o menší iPad Pro s uhlopříčkou displeje 9,7 palce. Je tedy dost možné, že Apple podobné označení přenese i do názvů iPhonů.

iPhone Pro dual camera

Dnes nejčtenější

.