Zavřít reklamu

Apple TV 4 2015 iconDnes jsme vám přinesli článek o nových vyhledávacích službách a už jsou zde další menší vylepšení, která vám zlepší a pomůžou užít si Apple TV zase o něco více. Pojďme se podívat o jaká vylepšení se jedná.

První nová funkce je možnost si pustit videonáhled aplikace. Minulou středu Apple umožnil vývojářům vytvářet a přidávat náhled videa do aplikací na Apple TV. Apple se stále snaží zlepšit zážitek z App Storu pro své zákazníky a vývojáře. Náhled videa aplikace byl na iOS zařízeních k dispozici od iOS 8, ale tvOS tituly byly omezeny pouze na obrázky až do teď. Náhled videa umožní zákazníkům vidět aplikaci v akci a pomůže jim tak rozhodnout se, zda si jí pořídí nebo ne.

apple tv preview

Druhé vylepšení se týká přidání nové položky do zakoupených aplikací v App Storu “Ne na této Apple TV”. Apple v tichosti vydal update na aktualizaci App Storu, který přidal zmíněnou položku do zakoupených, což usnadňuje rozpoznat aplikace, které uživatel dříve zakoupil na iPhonu nebo iPadu a dočkaly se podpory nové Apple TV.

tvOS-App-Store-Not-on-This-section-Apple-TV-screenshot-001

*Zdroje: 9to5macidownloadblog

Dnes nejčtenější

.