Zavřít reklamu

Colordrop iconNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

VeryPDF
VeryPDF PDF to Word je praktickou aplikací, která vám umožní převádět PDF soubory na Wordové dokumenty na vašem iPhonu a iPadu.

[appbox appstore id959436075 oldprice=“5,99€“]

Trigraphy
Překonejte veškeré filtry a transformujte vaše fotografie do digitálního umění. Trigraphy vám nabízí nové efekty a nátroje, které uvolní vaší kreativitu. Efekty vám pomohou z vašich snímků vytvořit naprosto bláznivý a originální díla.

[appbox appstore id950513582 oldprice=“1,99€“]

7 Min Work-out
Tato aplikace je založená na oblíbeném sedmi minutovém cvičení. Nepotřebujete žádné náčiní, stačí vám pouze zeď a židle. 7 Min Work-out vám nabízí 12 efektivních cviků na 30 sekund. Aplikace funguje, i když nejste připojení k internetu. Pokud si chcete zlepšit fyzickou kondici, tak popřemýšlejte nad sedmi minutovém denním cvičení.

[appbox appstore id943147347 oldprice=“0,99€“]

Ligify
S Ligify vám stačí jedno kliknutí pro uložení nebo sdílení Live Photos s vašimi přáteli či rodinou přes iMessage, Facebook, Twitter, Instagram a další. Aplikace filtrujte a zobrazuje pouze Live Photos. Tyto fotografie můžete snadno konvertovat na GIF či MOV. Live Photos mohou pořídit pouze majitelé iPhone 6s a 6s Plus, ale pokud nemáte ani jeden model, tak můžete obdržet Live Photos od vašich přátel a můžete využít Ligify na konvertování těchto snímků na GIF či MOV.

[appbox appstore id1048863900 oldprice=“0,99€“]

Colordrop
Colordrop je tou nejlepší cestou, jak co nejlépe poznat barvy okolo vás. S touto aplikací můžete snadno extrahovat barvy z vašich fotografií a získáte detailní informace jako např. odstíny, stíny a komplementární barvy. Pokud často pracujete s barvami, tak Colordrop vám určitě pomůže. Aplikace je k dispozici i na Apple Watch a umožní vám zkoumat vaše uložené barvy přímo z vašeho zápěstí.

[appbox appstore id924066611 oldprice=“0,99€“]

Matter
Přidávejte ohromující 3D efekty do vašich fotografií s reálnými stíny a odrazy. Vaše snímky budou okamžitě zcela jedinečné.

[appbox appstore id897754160 oldprice=“1,99€“]

GoodWeather
GoodWeather je krásná a naprosto přehledná aplikace na počasí, která se bleskurychle přizpůsobí tomu, jak vypadá teplota ve vaší lokalitě. Ať už se teplota zvyšuje nebo snižuje, tak se barva teploty v této aplikaci mění. Aplikace podporuje 3D Touch. GoodWeather nabízí předpověď počasí na příštích sedm dní.

[appbox appstore id1072287678 oldprice=“0,99€“]

After Light Noir
After Light Noir obsahuje 460 různých filtrů, takže můžete fotografie upravovat podle vlastních představ. Filtry jsou rozřazeny do 10 různých témat. Jediné, co musíte udělat, je popustit uzdu své fantazie.

[appbox appstore id960907244 oldprice=“2,99€“]

The Island: Castaway
V této hře vás čeká naprosto intenzivní výzva. The Island: Castaway je extrémně návykovou simulací. Jste uvězněni na ostrově a musíte se naučit, jak rybařit, lovit, chytat hady a nalézt vzácné rostliny. Ale v této hře není vše o klasickém přežití, ale musíte také prozkoumat tajemný ostrov a popřípadě najít nějaké nápovědy a rozluštit starodávné nápisy. Pokud všechny tyhle záhady vyřešíte, tak to může být vaše jediná šance, jak se dostat zpátky domů. První náhled je pro iPhone a iPod Touch a druhý náhled pro iPad.

[appbox appstore id468635859 oldprice=“4,99€“]

[appbox appstore id468636923 oldprice=“6,99€“]

apps

Dnes nejčtenější

.