Zavřít reklamu

Apple watch os x yosemite iconNa App Store přibude každý den několik desítek aplikací pro Apple Watch, proto se aktuálně stávají chytrými hodinkami, do kterých lze stáhnout nejvíce aplikací. Tentokrát 15letý vývojář Billy Ellis na videu odhalil jeho nový projekt. Podařilo se mu vytvořit simulaci OS X Yosemite pro Apple Watch. Aplikace není hotová a na App Store se ji v budoucnu nedočkáme. Sám Bill řekl, že aplikaci vytváří jenom proto, aby ukázal jak velké věci mohou vypadat na malém zařízení a nevidí užitečné využití své aplikace.

Opravdu jsem neměl čas všechno naprogramovat. Doufám, že následující týden budu přidávat i ostatní předinstalované aplikace, které v OS X Yosemite jsou,“ řekl Bill pro magazín Cult Of Mac. Na videu níže můžete vidět, že se opravdu jedná o rychlé demo, které obsahuje pouze spuštění simulace a otevření aplikace Finder.

Bill dále dodává: „Lidé díky mé aplikaci mohou vidět, jak by to bylo s Apple Watch, kdyby se Apple rozhodl dělat věci trochu jinak. Vývojáři mají hodně nápadů, tak proč se je nepokusit realizovat?

Tentokrát se se však nejedná o Billův první projekt, již dříve dokázal spustit na svých Apple Watch – mobilní operační systém iOS 4.2.1. Po několika týdnech ale přiznal, že se nejednalo přímo o iOS, ale grafické rozhraní watchOS, které vypadalo jako starý iOS 4.2.1. I proto nyní uvádí, že aplikace Yosemite pro Apple Watch je pouze simulátor. Určitě ale pomocí videa ukázal svůj talent, který ocení mnoho významných vývojářských firem.

*Zdroj: Cultofmac.com

Dnes nejčtenější

.