Zavřít reklamu

icon 4630449_larger

Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Lumen Trails Money Tracker
Lumen Trails Money Tracker umožňuje psaní poznámek, vytváření seznamů a sledování dalších činností ve vašem životě jako např. čas, cvičení, kalorie, tělesnou váhu, spánek a mnoho dalších. Kouzlo Lumen Trails spočívá v tom, že můžete sledovat prakticky jakoukoliv činnost, která vás napadne.

[appbox appstore id712791004 oldprice=“4,99€“]

Parker Planner
Parker Planner vám nabízí spolehlivý kalendář a zároveň také možnost vytvářet přehledné seznamy s úkoly a usnadní vám tak práci. V případě, že nejste spokojeni s vaším dosavadním kalendářem a plánovačem, tak nastal čas vyzkoušet jiný – třeba právě Parker Planner.

[appbox appstore id505750841 oldprice=“1,99€“]

Weather Compare
Potřebujete občas zjistit, jak vypadají podmínky počasí v různých místech na světě ve stejný čas? S Weather Compare můžete lehce porovnat stav počasí ve všech vašich oblíbených místech. Do aplikace můžete přidat mnoho různých míst, které si můžete utřídit pomocí teploty (nejvyšší/nejnižší), rychlosti větru, vlhkosti, oblačnosti, tlaku vzduchu a délky dne.

[appbox appstore id911912902 oldprice=“0,99€“]

Fruit vs Candy
Pokud potřebujete vědět, jak často jíte nezdravé potraviny, tak Fruit vs Candy je pro vás ideální aplikací. Velmi lehkou cestou zjistíte, jakou máte kontrolu nad tím, jaké nezdravé potraviny konzumujete. Chcete zhubnout nebo chcete začít jíst více zdravěji? V tom případě je nesmírně důležité pochopit vaše stravovací návyky.

[appbox appstore id955560809 oldprice=“1,99€“]

Wake Up
Jste opravdovým spáčem a máte trochu problém se vstáváním nebo potřebujete alarm, který vás nejen vzbudí, ale i udrží vzhůru? Stáhněte si Wake Up. Promění váš iPhone/iPad v unikátní, krásný a snadno použitelný budík, který vás probudí vždy a všude. Jako vyzvánění tón si můžete nastavit vlastní hudbu.

[appbox appstore id497561718 oldprice=“0,99€“]

System Monitor
System Monitor je velmi komplexní kontrolní aplikací, která vás informuje o stavu vašeho zařízení. Monitoruje využití paměti, výkon baterie, běžící procesy, informace o zařízení, životnost baterie a další.

[appbox appstore id386118145 oldprice=“0,99€“]

Alien Sky
Vývojáři této aplikace píšou v popisu, že realita okolo nás je dost často nudná, takže si začněte vytvářet fantastické a futuristické výtvory ze svých fotografiích. S touto aplikací můžete vytvářet překrásné nebe za pomocí pořádné kolekce vysoce kvalitních vesmírných objektů. Alien Sky také nabízí sadu futuristických raket, které můžete aplikovat na vaše snímky. Aplikace také podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id519529254 oldprice=“2,99€“]

Task Reminder
Task reminder je skvělou připomínací aplikací, kterou využije opravdu každý. Díky této aplikaci můžete vypustit z hlavy veškeré schůzky a denní aktivity, jelikož vám je Task Reminder připomene v pravý čas. Přestaňte být nedochvilní a začněte chodit včas na porady, do práce či kamkoliv jinam. Aplikace nabízí příjemné uživatelské prostředí. Task Reminder podporuje český jazyk.

[appbox appstore id1054630883 oldprice=“0,99€“]

Smart Alarm
Smart Alarm je skvělým alarmem, který monitoruje vaše spací cykly, nahrává vaší nepokojnost během spaní, vzbudí vás ve vámi zvolený čas a nabízí vám prezicně zpracované statistiky o fázích vašeho spánku. Smart Alarm je aplikace, která by neměla ujít vaší pozornosti.

[appbox appstore id1054630449 oldprice=“0,99€“]

PhotoTangler
Díky této zajímavé fotoaplikaci budete moct vytvářet nejrůznější fotokoláže z vašich snímků. Nejlepší na PhotoTangler je to, že budete moct všechny části koláže přizpůsobit přesně podle vašich představ.

[appbox appstore id422301314 oldprice=“2,99€“]

The Mesh
The Mesh je chytrou, krásnou a především uklidňující hrou, která se zaměřuje na  puzzle a lehce zaměstná váš mozek ve dlouhých chvílích. Dosáhnete na 200 bodů a dokážete odemknout 12 stvořeních ve starověkému zvěrokruhu? The Mesh je inovativní hra, která přetvoří cestu, jak si hrajeme s čísly. Zkombinujte očíslované dlaždice a najděte tu nejlepší cestu, jak získat nejvyšší hodnocení.

[appbox appstore id960744514 oldprice=“1,99€“]

Orbitum
Skvělá hra, která prověří vaše reflexy a rychlost. V celé hře jde o to, nenechat se pohltit stále se zmenšující herní spirálou a přeskakovat mezi jednotlivými vrstvami spolu se zaměřením na zelené body.

[appbox appstore id889940865 oldprice=“1,99€“]

Forever Lost
Otázky víří vaší hlavou. Probudili jste se do noční můry nebo snu? Kdo jste? Kde jste? Jak dlouho jste tu byli a jak můžete utéct? Odpovědi určitě někde jsou, ale vy netušíte kde. Musíte se pohnout, odhalit pravdu a především utéct. Jedná se o point’n’click adventuru, která má tu správnou temnou a záhadnou atmosféru.

[appbox appstore id542364897 oldprice=“3,99€“]

Pilot’s Path
Old school hra, ve které létáte helikoptérou. Zažijte, jaké to je, být profesionálním pilotem, prozkoumejte přes 50 různých ostrovů, plňte mise a užívejte si pěkného retro designu.

[appbox appstore id537251466 oldprice=“3,99€“]

Photo: www.theverge.com

Dnes nejčtenější

.