Zavřít reklamu

instagram-logoPřed dvěma týdny dorazila do App Store aktualizace Instagramu, která některým uživatelům iPhonu či iPadu přinesla možnost přihlásit se k několika Instagramovým účtům najednou a snadno mezi nimi přepínat. Původně byla funkce testovaná jen mezi uživateli na Androidu, ale nyní se po dvou měsících dostala i na iOS. Funkce prozatím není dostupná pro všechny uživatele, ale velké množství z nich hlásí, že novou funkci po posledním updatu už mají.

Pokud chcete zjistit, jestli jste se dostali mezi několik vybraných, pak stačí, abyste otevřeli aplikaci, klikli vpravo nahoře na svém profilu na ozubené kolečko, sjeli úplně dolu a zde byste měli nad Odhlásit se mít novou volbu Přidat účet. Jakmile se přihlásite i k druhému účtu, můžete jedním kliknutím mezi nimi přepínat a přidávat fotografie buďto pod jedním nebo pod druhým.

Funkce se hodí zejména uživatelům, kteří vlastní svůj osobní účet a k té ještě spravují účet vztahující se například k nějaké webové stránce, značce nebo čemukoli jinému. My v redakci samozřejmě novou funkci s nadšením vítáme, jelikož všichni máme jak své osobní účty, tak přidáváme fotografie i na našem instagramu, kde nás můžete sledovat.

Instagram-multiple-accounts
Instagram FB

*zdroj: Macrumors

 

Dnes nejčtenější

.