Zavřít reklamu

iphone6-xray-wallpaperJeště v době iPhonu bylo ve velké oblibě měnit si záda telefonu za speciální verzi, která byla průhledná a vy jste tak mohli vždy nahlédnout na vnitřek svého iPhonu a vlastně jste se mohli i předvádět s jedinečným modelem. Speciální záda jsou stále v prodeji na iFixit, ale pokud vlastníte některý z novějších modelů, pak by vás mohly potěšit tapety zachycující vnitřek vašeho iPhonu.

Jde o wallpapery jako na míru přizpůsobené iPhonům 6/6s a 6 Plus/6s Plus. Jsou totiž přizpůsobené pro větší rozlišení modelů a hlavně ukazují vnitřek vzrahující se buďto k 4,7palcovému nebo 5,5palcovému modelu, který se liší jen málo, ale například baterie má u většího modelu výrazně vyšší kapacitu.

Tapetu pro svůj model si můžete stáhnout výše. Jen upozorním, že pokud je stahujete na iPhonu a otevřeli jste příspěvek přes Facebook, tak musíte nahoře kliknout na sdílet a otevřít článek v Safari a až pak můžete podržet na fotografii prst, přičemž se vám zobrazí nabídka pro stáhnutí obrázku do galerie, odkud si ji už můžete nastavit jako pozadí.

iPhone 6

iPhone 6 Plus

Pokud máte starší iPhone, můžete si stáhnout i verze pro iPhone 55s nebo 5c. Dostupné jsou i pozadí pro iMac (21,5″ a 27″) a iPad Air.

*zdroj: macblog.sk

Dnes nejčtenější

.