Zavřít reklamu

Apple Watch black icon

Každým dnem se dozvídáme podrobnosti o ohlášení nových Apple Watch. Když Apple v září roku 2014 oznámil příchod jablečných chytrých hodinek, automaticky se setkal s nadšením ze strany zákazníků. Apple Watch jsou v prodeji téměř rok, a tak se není čemu divit, že se objevuje stále více informací o nadcházející druhé generaci. Kdy se jich pravděpodobně dočkáme? A dočkají se i pásky nějakého upgradu?

Ačkoli stále neznáme žádný přesný datum, předpokládá se, že by mohly být představeny už v březnu letošního roku a na trh uvedeny hned v dubnu. Apple by tak podpořil roční cyklus vydávání svých zařízení, jako tomu bylo v posledních letech s iPhony, které jsou představovány vždy v září. Okolo březnového eventu kolují informace týkající se představení iPhonu 6c (5se), iPadu Air 3 a právě i nových Apple Watch. Nicméně jeden z analytiků vyvrací zprávy o představení hodinek na březnovém eventu a tvrdí, že budeme svědky představení Apple Watch 2 až v květnu/červnu nebo dokonce později, tedy v září společně s novým iPhonem 7.

Další informace o datumu představení druhé řady hodinek pocházejí z Číny, přesněji řečeno od předsedy Quanty, Barryho Lama. Quanta vyráběla první generaci Apple Watch a předpokládá se, že i druhá řada bude vycházet právě z této firmy. Lam tvrdí, že se na trhu objeví omezená zásoba Apple Watch 2 ke konci druhého čtvrtletí roku 2016 a teprve ve čtvrtletím dalším, se dočkáme uvedení hodinek do plnohodnotného prodeje. V Quantě se již v lednu spustila zkušební výroba hodinek. Podle zpráv se bude březnová konference soustředit na představení nových pásků – ať už v nových barvách a materiálech, nebo i nových Hermès luxusních pásků. Také by měla přijít aktualizace Watch OS 2.2

Apple Watch 2 concept 2

Co zatím prozrazují informace o designu nových pásků pro Apple Watch? Server 9to5Mac říká, že Apple připravuje nové pásky Apple Watch Sport. Také se zmiňuje, že hlavním tahákem bude černá verze Milanese Loop. Ale nejzajímavější zpráva týkající se pásků říká, že Apple připravuje další způsob pásku z kompletně jiného materiálu a barev.

Server AppleInsider nedávno prozradil, že si Apple patentoval název – Magnetic Wristbrand (magnetický náramek). Podle patentu bude magnetický náramek opatřen několika magnety vložených uvnitř, což umožňuje oboum jeho koncům aby se spojily. Pro uživatele to znamená, že hodinky budou tedy držet lépe na svém místě jako je tomu třeba u Milanese Loop. Ale když magnetický pásek sundáte přilepí se magneticky do sebe. Mohl by se tedy využít pro obalení okolo hodinek když je nemáte zrovna na ruce, a tak je zachránit před případným poškozením. Zároveň by pásek mohl sloužit jako stojánek. Stále se jedná o nepotvrzené informace ze strany Applu, proto si musíme počkat na oficiální představení hodinek/pásků.

Apple Watch 2 FB

*Zdroj: macworld.co.uk

Dnes nejčtenější

.