Zavřít reklamu

iPad Air 2 iconUž dlhší čas sa špekuluje, že Apple budúci mesiac predstaví niekoľko nových produktov, medzi ktoré patrí napríklad iPad Air 3. Práve ten by mohol obdržať niekoľko noviniek, medzi ktoré by mohla patriť podpora Apple Pencil a klávesníc, upravený design so štyrmi reproduktormi a dokonca sa hovorí o použití fotoaparátu s LED bleskom. Ak by to bola pravda, potom by to bolo vôbec prvýkrát, čo Apple vybavil nejaký svoj tablet bleskom. Teraz sa navyše na internet dostali ďalšie blueprinty, ktoré ukazujú, ako bude vyzerať iPad Air 3 a opäť môžeme vidieť, že jeho design má blízko k iPadu Pro, ktorý bol navyše obohatený o fotoaparát s bleskom.

Fotoaparát s bleskom by si našiel využitie u ľudí, ktorí používajú iPad na fotenie alebo točenie záberov napr. do dokumentárnych filmov. Technické nákresy tiež ukazujú štvoricu reproduktorov, čo je hlavný dôvod, prečo sa blesk nachádza pod fotoaparátom a nie vedľa neho. Na boku tabletu sa tiež nachádza Smart Connector určený na pripojenie klávesnice. To môže byť dôkaz, že Apple plánuje uviesť Smart Keyboard v menšom prevedení aj pre iPad Air 3.

Blueprinty dokonca ukazujú aj to, že iPad Air 3 bude nepatrne hrubší a bude mať hrúbku 6,15 milimetra, čo je rozdiel oproti 6,1 milimetrom, ktoré má iPad Air 2. Inak si tablet zachováva rovnakú výšku, avšak šírka sa zmenila zo 169,5 na 169,6 milimetra. Na kompatibilitu s príslušenstvom pre iPad Air 2 by však tieto rozdiely nemali mať žiaden zásadný vplyv. Obaly však kompatibilné nebudú a to z dôvodu, že nemajú otvor pre LED blesk, ktorým iPad Air 3 podľa viacerých únikov disponuje.

iPad Air 3 Leak by Engadget
iPad Air 3

*Zdroj: Engadget

Dnes nejčtenější

.