Zavřít reklamu

Pebble iconFirma Recall si od nás všech, příznivců chytrých hodinek, zaslouží potlesk. Sice to nebylo hned, ale povedlo se – pánové z Recallu přivedli kalifornskou firmu Pebble na český a slovenský trh. Právě k této velké události uspořádal tým Recallu tiskovou konferenci, kde prezentoval produkty této nadějné firmy. Tiskovka se konala ve vinném baru a restauraci Grand Cru v centru Prahy a jak jistě tušíte, nemohli jsme tam chybět ani my.

Prostředí vinného baru Grand Cru, který má pod taktovkou michelinský kuchař Jan Punčochář, skutečně lákalo na posezení. Tisková konference probíhala od 17 hodin a celý večer se opravdu povedl. Ještě doplním, že půl hodiny před startem prezentace se odehrával welcome drink, po kterém následovala lehká pauza způsobena problémy s mikrofony. Problémy se ale podařilo vyřešit a šlo se na prezentaci. První přišla na řadu prezentace na propagaci distribuční firmy Recall. Dozvěděli jsme se něco o obchodních partnerech společnosti Recall a další zajímavé informace.

Poté přišlo na řadu to nejzajímavější. Prezentace samotné společnosti Pebble. Viděli jsme speciálně připravené video, ve kterém CEO Pebble, Eric Migicovski, mluvil o jejich nástupu na trh s prvními Pebble Classic, následně o vývoji operačního systému Timeline, poukazoval na funkce hodinek a nezapomněl ani nadhodit pár novinek na konec. Bez ohledu na to, co Eric Migicovski dokázal, musíme uznat, že si skutečně zaslouží potlesk, už jen kvůli nápadu, který měl. Ve 28 letech založit firmu, která se o tři roky později stane druhou globálně nejprodávanější značkou chytrých hodinek, to se jen tak někomu nepovede.

Po obsáhlé, ale zajímavé, prezentaci dostal každý ze zástupců médií vlastní kus hodinek Pebble, podle vlastního výběru. V nabídce byly hodinky Pebble Time a Pebble Time Steel. Sám jsem zvolil ocelový model ve stříbrné variantě s béžovým řemínkem, které již v této době testuji a připravuji recenzi. Zároveň jsem se ze zákulisních informací dozvěděl, že hodinky budou dostupné během měsíce a jako první se objeví v obchodě iStyle, ale hned budou následovat obchody jako Alza nebo Electroworld. Ceny se podle očekávání budou muset podřídit evropským standardům, moje predikce tedy zní, že Pebble Time se u nás objeví za cenovku lehce pod 7 tisíc a dražší (a prémiovější) varianta jménem Pebble Time Steel bude stát kolem 8 a půl tisíc.

Pebble 1
Pebble 6
Pebble 2
Pebble 5
Pebble 3
Pebble 4

 

Dnes nejčtenější

.