Zavřít reklamu

iOS 9.3 iconPřed více než dvěma týdny vydal Apple první betu iOS 9.3 pro registrované vývojáře a později i pro veřejné testery, která přináší spoustu novinek, kde mezi tu vůbec nejlákavější patří Noční režim, o kterém si můžete podrobně přečíst zde. Očekává se, že Apple vydá ostrou verzi iOS 9.3 pro všechny uživatele iPhonů a iPadů až po březnové konferenci, tedy okolo 14. března, do té doby bude přístupný jen pro vývojáře, kteří nahlašují chyby v systému a společnost je pak opravuje.

Pokud se vám ale nechce čekat měsíc a půl a rádi byste iOS 9.3 vyzkoušeli už nyní, tak máte hned několik možností. V první řadě byste si mohli zaregistrovat vývojářský účet, za který ale musíte zaplatiti roční poplatek ve výši $99. Získáte tak přístup ke všem beta verzím jako první a můžete vyvíjet aplikace pro iOS, OS X, watchOS i tvOS. Kromě toho ještě můžete stahovat i beta verze watchOS a tvOS, ke kterým se jinak nedostanete.

Druhou možností je zaregistrování se do Apple Beta Software Program, čímž se stanete veřejným testerem a kde si stáhnete profil pro své iOS zařízení, tudíž se vám začne Public Beta stahovat. Program je zdarma, ale mnohdy trvá, než vám Apple schválí, abyste se do něj mohli přihlásit, a tak pokud chcete iOS 9.3 hned, musíte zvolit následující volbu.

Poslední a nejjednodušší možností je stáhnout si přes iPhone nebo iPad odtud konfigurační profil a nainstalovat jej do zařízení. Musíte potvrdit podmínky a následně restartovat zařízení. Po restartu už jen stačí navětívit Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru a stáhnout si iOS 9.3 Public Beta 2.

Ještě před samotným stažením aktualizace byste měli zařízení zálohovat přes iTunes nebo iCloud, díky čemuž se pak můžete vrátit zpět. Nicméně, iOS 9.3 je poměrně stabilní a po osobní zkušenosti mohu potvrdit, že jsem nenarazil ještě ani na jednu chybu.

iOS 9
iOS 9
iOS 9
iOS 9

iOS 9
Za námět na článek a snímky děkujeme našemu čtenáři Andrejovi!

Dnes nejčtenější

.