Zavřít reklamu

iPhone 5 - iconPracujete v kanceláři kde vedle vás sedí kolegové s iPhony? Co takhle jim trošku znepříjemnit život a užít si pár minut srandy? Pokud patříte mezi lidi, kteří využijí každou vteřinu kdy se kolega otočí k tomu, abyste mu něco provedli, pak právě pro vás je tu pět tipů od BuzzFeedVideo, pomocí kterých začnou nenávidět svůj iPhone, tedy jen do chvíle než zjistí, že za vše můžete vy.

Samozřejmě budete potřebovat u většiny triků přístup k iPhonu svých kolegů nebo spolužáků, ale to by přece neměl být problém, když vás dobře znají a vy jim jen řeknete, že se chcete podívat jaké aplikace používají nebo něco podobného. Pak už jen stačí změnit kontakty, nastavit šílenou autokorekci nebo doplňování slov, zaseknout jejich obrazovku a nebo vůbec to nejlepší, zablokovat jim aplikaci!

Samozřejěm vám může připadat následující video dětinské a vše celkem směšné, ale zkuste se na chvilku odreagovat a pobavit sebe i své kolegy právě pomocí iPhone pranku. Jak jednotlivé vtípky provést se dozvíte v následujícím videu, ve kterém také uvidíte reakce napálených.

iphone-pranks

Dnes nejčtenější

.