Zavřít reklamu

daimler_logo

Spekulací ohledně Apple Car stále přibývá. Apple si nedávno zaregistroval tři domény, které souvisí s autem od Applu. Apple si také najímá ty nejlepší experty na elektromobily. Vše tedy naznačuje tomu, že budeme již brzy potkávat na silnicích novou automobilovou značku, kterou bude právě Apple. K celé situaci se po návštěvě Silicon Valley vyjádřil CEO německé společnosti Daimler – Dieter Zetsche.

Ten po návštěvě, kde se setkal s více než sedmdesáti společnostmi, okomentoval celou situaci ohledně Apple Car slovy: „Můj dojem je, že Apple dělá více a informuje se více, než se původně předpokládalo. Zároveň má větší respekt pro naše úspěchy, než jsem si myslel,“ řekl pro německý motoristický magazín, čímž naznačil že se opravdu Apple Car dočkáme. Zetsch však před rokem ostře kritizoval postoj Applu k novému autu.

Daimler je jedním z výrobců luxusních aut značky Mercedes-Benz. V Daimleru pracoval i Johann Jungwirth, který byl šéf výzkumu a vývojového centra až do začátku loňského roku, podle dostupných informací odešel do Applu.

daimler_ceo

*Zdroj: 9to5mac.com

Dnes nejčtenější

.