Zavřít reklamu

icon 543008_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Taskler
Taskler je skvělou aplikací pro vaše iOS zařízení, která nabízí přehledné a prosté uživatelské rozhraní, které vám umožní rozdělit všechny úkoly do různých podúkolů, takže můžete opravdu sledovat krok za krokem váš pokrok. Je velmi jednoduché se ztratit ve všech těch úkolech, které musíte udělat. Taskler vám pomůže seřadit a spravovat všechny vaše úkoly, takže už nikdy na nic nezapomenete.

[appbox appstore id1036122889 oldprice=“1,99€“]

Photo Typer
Photo Typer je skvělým výkonným fotoeditorem, který vám umožní vytvářet překrásná díla. Photo Typer nabízí mraky editačních funkcí, příjemné uživatelské prostředí, spousty filtrů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1040248131 oldprice=“0,99€“]

Instant ID Photo
Užitečná a výkonná aplikace, která vám umožní vytvořit kvalitní průkazové fotografie. Aplikace dokáže odstranit pozadí a ořízne fotografii přesně podle vašich požadavků.

[appbox appstore id1048894869 oldprice=“1,99€“]

i-School
Tato aplikace je velmi minimalistická, ale přesto obsahuje vše, co potřebujete. Rozvrh a poznámky jsou připojeny ke školním hodinám/přednáškám a aplikace poskytuje mnoho dalších funkcí. Máte možnost zaznamenávat si známky a domácí úkoly. Udělejte si fotografii nebo použijte funkci nahrávání hlasového záznamu k vytváření poznámek. Velmi prosté. Velmi užitečné.

[appbox appstore id702741450 oldprice=“2,99€“]

widget weather
Widget weather vám nabízí překrásné a spolehlivé předpovědi počasí do vašeho iOS zařízení (iPhone, iPad  i Apple Watch). Widget weather není pouze widgetem, ale plnohodnotnou aplikací, která vám umožní mít informace o počasí vždycky u sebe.

[appbox appstore id908649054 oldprice=“1,99€“]

Weby Recorder
Weby Recorder vám nabízí tu nejjednodušší možnost, jak nahrávat svojí práci s prohlížečem. Aplikace je ideální pro vytváření instruktážních videí.

[appbox appstore id1062434434 oldprice=“0,99€“]

ytools
Užitečná aplikace, která vám prozatím přináší 4 různé funkce. Díky této aplikaci můžete řídit jas vaší baterky či používat morseovku, využít úhloměr, cokoliv změřit v palcích či centimetrech a měřit úroveň hluku ve vašem okolí. Vývojáři slibují, že další funkce budou postupně přibývat.

[appbox appstore id816821851 oldprice=“0,99€“]

Net Status
Net Status vám nabízí možnost letmo nahlédnout, co se děje s vašimi routery, hosty a dalšími síťovými zařízeními, které jsou připojeny k internetu či lokální síti.

[appbox appstore id325166405 oldprice=“3,99€“]

Voice Polls
Voice Polls vám poskytuje ten nejlepší možný způsob, jak rychle a efektivně vytvářet průzkumy a ankety. Okamžitě můžete zjistit, co si o určitém tématu lidé myslí. Je to bezpečné a zábavné. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch. Aplikace je zdarma, pouze blbne plugin.

[appbox appstore id887543008 oldprice=“0,99€“]

apps DSCF1913

Dnes nejčtenější

.