Zavřít reklamu

icon 2867206_larger

Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Call a Taxi
Využíváte často služby taxíků? Hledáte nějakou praktickou aplikaci, díky které bude hledání nějakého taxíku mnohem jednodušší? Pak jste na správné adrese – Call a Taxi vám přináší možnost okamžitě najít taxík ať už jste kdekoliv. Pokud vlastníte Apple Watch, tak vám uděláme radost – aplikace je totiž podporuje.

[appbox appstore id468663324 oldprice=“6,99€“]

Zazen Timer
V jednoduchosti je krása, to ví každý a s touto aplikací to platí dvojnásob. Zazen Timer přináší elegantní design a příjemné uživatelské prostředí. Aplikace nabízí vše, co potřebujete pro příjemnou relaxaci. Doporučujeme denně trénovat. Nemusíte se obávat, aplikace je doopravdy zdarma, ale pouze blbne plugin.

[appbox appstore id796940852 oldprice=“1,99€“]

Done
Hledáte aplikaci, která za vás bude myslet na různé úkoly? Done je možná tou pravou aplikací. Vývojáři se soutředili na jednoduché a přehledné provedení, takže vytváření různých úkolů či psaní poznámek je snadné a efektivní. Done vám umožní zaznamenávat poznámky (i ty hlasové) a také si nastavovat různé připomínky. Dále můžete ke svým zápisům přidávat fotografie, označovat důležitost konkrétního úkolu/poznámky či si ochránit soukromí za pomocí hesla či Touch ID.

[appbox appstore id1038311450 oldprice=“0,99€“]

ReadToMe
ReadToMe je aplikací, která se zaměřuje na předčítání textů, dokumentů a webových stránek. Aplikace předčítá více než 30 cizích jazyků včetně českého jazyka. ReadToMe podporuje mnoho různých formátů (text, txt, rtf, doc, docx, ppt, pptx a mnoho dalších).

[appbox appstore id966112783 oldprice=“4,99€“]

Extreme Week Calendar
Pokud hledáte náhradu za nativní aplikaci kalendáře v iOS a chcete něco odlišného, pak by Extreme Week Calendar mohla být aplikace, kterou hledáte. Nabízí samozřejmě pokročilé funkce jako přesouvání nebo kopírování událostí, synchronizaci s Google nebo iCloud kalendářem a vše ukazuje tak trochu jinak než ostatní aplikace se stejným účelem.

[appbox appstore id555336524 oldprice=“0,99€“]

SnapCamera
S aplikací SnapCamera můžete spustit fotoaparát lusknutím prstů. Aplikace detekuje zvuk lusknutí prstů a automaticky spustí závěrku. SnapCamera je ideální aplikací pro skupinové focení nebo pořizování selfie. Časovač si můžete nařídit na 3 až 10 sekund, nastavit blesk a mnoho dalšího. Přejeme příjemnou zábavu při focení.

[appbox appstore id960322776 oldprice=“1,99€“]

Spends
Spends je aplikací pro každého, kdo chce mít přehled o svých výdajích. Využít můžete týdenního nebo měsíčního grafu vašich výdajů. Aplikace poskytuje opravdu prostou, precizní a pěknou možnost, jak mít neustálý přehled za co utrácíte své peníze.

[appbox appstore id1002867206 oldprice=“1,99€“]

I´m coming
Díky I´m coming můžete lehce sdílet vaší lokaci s ostatními v reálném čase a mít přehled o tom, kde se nacházejí vaši přátele či členové rodiny. Aplikaci můžete také využít k ukládání zajímavých míst, které jste navštívili a chtěli byste se tam někdy znovu vrátit, dále pak k domlouvání akcí s přáteli, navigování přátel k vašemu obydlí a mnoho dalšího. Nemusíte se obávat o své soukromí, vždy si můžete zvolit s kým chcete sdílet svou lokaci.

[appbox appstore id742888054 oldprice=“2,99€“]

Commander Compass
Commander Compass je základním nástrojem pro outdoor a off-road navigaci. Tato aplikace obsahuje mapy, gyrokompas, měřič rychlosti, výškoměr a mnoho dalších užitečných funkcí. Nemusíte se obávat, aplikace je doopravdy zdarma, ale pouze blbne plugin.

[appbox appstore id333235419 oldprice=“3,99€“]

apps

Dnes nejčtenější

.