Zavřít reklamu

Apple Watch 2 iconNejčerstvější zpráva z Číny odhaluje, že Apple Watch 2 už na konci ledna vstupují do fáze zkušební produkce, což je dříve, než se původně očekávalo. Se zprávou přichází tchajwanský web Commercial Times, který prozradil, že testovací produkce druhé generace Apple Watch začne už na konci ledna. O výrobu by se měla postarat firma Quanta, která měla na starosti i první generaci Apple Watch.

Už několikrát se během minulého roku proslýchalo, že Apple představí nové Apple Watch 2 na jaře tohoto roku možná dokonce i po boku nového 4″ iPhonu, který by se měl podle nejnovějších informací označovat jako iPhone 5e, což ale není vůbec potvrzené. Apple se tedy s velkou pravděpodobností už připravuje na představení druhé generace svých chytrých hodinek a proto nenechává nic náhodě a chce, aby bylo Apple Watch 2 po představení dostatek. Právě proto začíná se zkušební výrobou o něco dříve, což jen naznačuje, že druhou generaci by mělo být snazší zakoupit hned po vstupu na trh a nebudeme muset čekat několik dlouhých měsíců, než jich bude dostatek pro všechny

Ačkoli ještě není nic potvrzené, o Apple Watch 2 se spekuluje, že by měli disponovat FaceTime kamerou, lepší Wi-Fi čipem, který by mohl zajistit větší nezávislost na iPhonu a pravděpodobně i nové fitness funkce, čemuž nasvědčují i nové pracovní nabídky pro zdravotní funkce.

Apple Watch 2

*zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.