Zavřít reklamu

DaSilvaTisková zpráva: Co si budeme povídat, každý, kdo je hrdým majitelem některé z „hraček“ Apple nebo alespoň uvažuje o její koupit, má styl. Neměl by se však spokojit pouze se stylovou vychytávkou, měl by co možná nejlépe reprezentovat i svým zevnějškem, protože Apple si to zaslouží.

Rok 2016 se ponese v duchu sportovní módy. No, není se čemu divit. Jedná se o nesmírně pohodlný a zároveň módní a trendy styl. V současné době se právě elegance kombinuje s ležérní sportovní módou. Vsaďte se, že dámy to ocení.

A kde super stylové kousky pořídit? Navrhujeme mrknout na Ringit.cz. Na tomhle „vymazleným“ e-shopu najdete širokou nabídku světových značek adidas, Nike, Puma, Reebok, O’Neill, Converse, Styx, Brakeburn a další. Neradi nakupujete na e-shopech, protože se bojíte, že netrefíte velikost nebo střih? Tady Vám to „bez řečí“ vymění. Tomu mi říkáme férové jednání.

Ho12_BTS_Hyp_NdaSilva_2

Adidas Originals – značka, která to prostě umí
Značka adidas spatřila světlo světa díky bratrům Dasslerovým. Ti ruku v ruce vybudovali veleúspěšnou obuvnickou firmu “Dassler Brothers Shoe Factory“, která slavila jeden úspěch za druhým. Bohužel mezi bratry došlo k „bratrské“ hádce a spolupráci bylo konec. Každý zakládá svoji firmu – adidas a Puma. Adidas však „válcuje“ konkurenční značku na všech frontách.

adidas ztotožňuje unikátní styl, komfortní pohodlí, propracované funkční technologie a unikátní linie každého modelu. Každý model navíc srší originalitou a hravou propracovaností i těch nejmenších detailů. Nechte se inspirovat naším modelem a vyberte si stejné nebo podobné kousky od adidas.

 

DSC_0032
DSC_0034

 

Nike – sportovní móda nejen pro mladé
Stejně jako adidas Nike začínala budovat svoji popularitu na běžecké obuvi. V roce 1971 po vyčerpávajícím dni v pracovní době usnul jeden ze zaměstnanců společnosti Jeff Johnson. Zdál se mu sen o řecké bohyni vítězství Niké a tím dal nové jméno společnosti „Nike“. Téhož roku přišlo na svět i logo Nike, jehož autorkou byla studentka grafiky a představuje křídlo řeckých bohů. Podle nás není nic lepšího, než se cítit božsky! Nike se v poslední době pyšní obrovské popularitě, pořiďte svému šatníku stylové Nike modely. Rozhodně by vám neměly chybět módní tenisky Air Max.

1

O’Neill – ležérní styl pro každý den
Značka O’Neill se proslavila především jako surfařská značka pro milovníky vodních sportů. V dnešní době se rozšířila i do volnočasových aktivit, a tak si na každý den do práce nebo školy můžeme pořídit opravdu unikátní kousek. O’Neill v sobě kombinuje nejnovější trendy s pohodlnými střihy a velmi originálními potisky. Pánská kolekce O’Neill je pro tento rok nesmírně vydařená.

2

Dnes nejčtenější

.