Zavřít reklamu

icon 663415_larger

Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Frugi
Přijde vám, že všechny své peníze bleskurychle rozházíte a ani nevíte za co? V tom případě si stáhněte Frugi, jelikož s její pomocí budete mít naprostý přehled o tom kolik peněz a za co vlastně utrácíte. Aplikace vám mimo jiné nabízí i možnost nastavit si připomínky na důležité platby a samozřejmostí je zaheslování celé aplikace. Začněte zodpovědně spravovat své finance a mějte přehled o vašich příjmech i výdajích. Český jazyk je aplikací plně podporován.

[appbox appstore id630382033 oldprice=“4,99€“]

iCarConnect
Aplikace nabízí vše, co potřebujete, přehledně na jednom místě. ICarConnect vám zobrazí datum, čas, venkovní teplotu, možnost poslat SMS s rychlou volbou mezi třemi oblíbenými kontakty, napsání statusu a sdílení na Facebooku či Twitteru, možnost pozastavit hudbu či přeskakování skladeb za pomocí jednoduchých dotyků, možnost poslechu nejlepších rádií na světě a mnoho dalšího.

[appbox appstore id625472721 oldprice=“1,99€“]

Alarmr Pro
Alarmr je komplexní aplikací, která vám přináší moderní alarm, baterku, informace o počasí, propojení s vaším účtem na Twitteru, možnost nastavit přehrávání hudby, které se automaticky po vámi zvoleném čase vypne (hodí se pro všechny, kteří rádi usínají při poslechu hudby), zobrazování nadcházejících událostí z vašeho kalendáře a mnoho dalšího. Alarmr Pro vám nabízí intuitivní a snadno využitelné uživatelské rozhraní.

[appbox appstore id891258534 oldprice=“1,99€“]

Movies & TV Shows Tracker
Velmi užitečná aplikace pro všechny filmové a televizní nadšence. Buďte první, kdo zhlédne všelijaké trailery, televizní pořady a následně je můžete ohodnotit. Zadejte své oblíbené seriály, filmy, pořady a aplikace vás vždy upozorní na novou epizodu či čerstvé informace.

[appbox appstore id980326058 oldprice=“1,99€“]

Compass Zen
Compass Zen je zajímavou kompasovou aplikací, kterou můžete využít na vašem iPhonu či iPadu. Aplikace vám nabízí možnost zobrazování skutečného či magnetického severu, měření rychlosti, nadmořskou výšku, vaše souřadnice, elegantní a minimalistický design.

[appbox appstore id951663415 oldprice=“6,99€“]

Halftone Art
Rádi upravujete nezvykle své snímky? Přesně pro vás je aplikace Halftone Art. Aplikace umí proměnit vaše fotografie na umělecký výtvor z bodů a linií. Aplikace nabízí také funkce pro nastavení expozice, kontrastu a jasu. Dále Halftone Art přináší extra filtry, kterými můžete doladit vaše fotografie a několik druhů písma pro vylepšení snímků.

[appbox appstore id581785455 oldprice=“1,99€“]

Alien Invasion
Alien Invasion je odpočinkovou hrou, která vyžaduje Apple Watch. V této hře se stanete velitelem Snafu a bohužel jste zpackali pokus o převzetí vlády nad Zemí, protože vaše armáda mimozemšťanů neumí přežít v zemské atmosféře. Vaše vojsko prchá a potřebuje posbírat předtím než vybuchnou v zemské atmosféře. Zachraňte je co nejrychleji.

[appbox appstore id1061483549 oldprice=“2,99€“]

Photo: Geoff Pugh/The Telegraph
Photo: Geoff Pugh/The Telegraph

 

Dnes nejčtenější

.