Zavřít reklamu

icon 272928_larger

Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Run 5K PRO!
Run 5K PRO! je super aplikací, která je zaměřená na fyzický výkon a kondici. S její pomocí byste měli být schopní za sedm týdnů bez nejmenších problémů uběhnout celých 5 kilometrů. Dopomůže vám k tomu jakýsi osobní trenér. Aplikace podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id583901244 oldprice=“0,99€“]

Quick Drafts
Zachyťte a sdílejte své nápady a myšlenky za pomocí Quick Drafts. Aplikace vám nabízí různorodé možnosti, jak efektivně zvládnout zapisování poznámek. Své zápisky můžete lehce sdílet přes email, iMessage, Twitter, Facebook a další. Aplikace podporuje Dropbox i Evernote. Quick Drafts je snadnou, rychlou a spolehlivou aplikací, která podporuje češtinu a je pouze pro iPad.

[appbox appstore id655581620 oldprice=“3,99€“]

Filterloop
Nebaví vás už váš současný fotoeditor a poohlížíte se po nějakém novém? Filterloop je další možnost, po které můžete sáhnout. Aplikace vám nabízí možnost pohrát si se saturací, kontrastem, expozicí, jasem, barvami a dalšími nezbytnými funkcemi. Samozřejmostí je možnost aplikovat různé efekty a filtry.

[appbox appstore id766046741 oldprice=“1,99€“]

PDF Markup Ultimate
PDF Markup Ultimate je plnohodnotným prohlížečem a správcem PDF, který vám umožní číst, opatřovat text poznámkami a editovat PDF na vašem iPhonu či iPadu. Tato aplikace vám umožní nechat si nahlas přečíst vaše PDF (podpora 26 jazyků včetně češtiny) a také nabízí možnost oskenování dokumentů. Aplikace podporuje 3D Touch a různé cloudové služby (Dropbox, OneDrive, GoogleDrive a další).

[appbox appstore id909254807 oldprice=“4,99€“]

MIIV HD
MIIV neboli My Interactive Intelligent Vehicle App je aplikací vytvořenou pro automobilové, kamionové, motorkářské a všechny ostatní milovníky různých dopravních prostředků. Aplikace vám přináší hudbu, mapy, videa, hovory, radio, widgety a mnohem víc pro zvýšení zážitku z jízdy. MIIV přináší také informace o počasí za pomocí widgetu, ukazuje aktuální čas i datum a mnohem víc.

[appbox appstore id567522905 oldprice=“1,99€“]

Where To Eat?
Ať jste kdekoliv na světě, tak aplikace Where to Eat vám pomůže najít cestu k nejbližší restauraci. Jednoduchá a přehledná aplikace, kterou si můžete uzpůsobit podle svých nároků a potřeb. Aplikaci využijete i na svých Apple Watch.

[appbox appstore id468661982 oldprice=“6,99€“]

Quick Post
Využíváte Facebook a Twitter? Často píšete různé statusy? Pokud ano, tak Quick Post je aplikací přesně pro vás. Tato aplikace vám umožní psát bleskurychle statusy z vašeho oznamovacího centra. Přidávat k vašemu statusu můžete i obrázky a lokace.

[appbox appstore id902863834 oldprice=“1,99€“]

Audio Notebook
Děláte si často poznámky, ale nebaví vás si je psát? Pak je tato aplikace právě pro vás. Nabízí totiž vytváření si zvukových poznámek a jejich následné rozčlenění, nadepisování a označování. Pochlubí se i vysokou kvalitou nahrávání mluveného slova a je tak vhodná zejména pro studenty nahrávající si přednášky nebo samozřejmě pro kohokoliv jiného. Kromě audio poznámek si v aplikace můžete vytváře i běžné poznámky.

[appbox appstore id984093691 oldprice=“1,99€“]

Pure Flickr
Pure Flickr přináší sdílení fotografií na iPhone, iPod Touch a iPad. Je vytvořen k tomu, aby vám přinesl ryzí, ale zároveň snadný zážitek z Flickru. Umožní vám procházet, nahrávat, pořizovat a upravovat fotografie. Uživatelské rozhraní je jednoduché a přitom si zachovává svou osobitost a krásu.

[appbox appstore id660272928 oldprice=“2,99€“]

Where To Go?
A máme tu další užitečnou aplikaci, která vám umožní vyhledat ta nejzajímavější místa v určité lokalitě. Až si vyberete konkrétní místo, tak pak vás aplikace rovnou na dané místo dovede.

[appbox appstore id468662924 oldprice=“6,99€“]

NetWatch
NetWatch vám umožní rychle a snadno zkontrolovat kvalitu internetového připojení vašeho iPhonu za pomocí několika barev přes vaše Apple Watch. Červená barva značí: nepřipojeno, oranžová (2G): skoro žádné připojení, světle zelená (3G): vcelku dobré připojení, zelená (4G): skvělé připojení a modrá značí, že je zařízení připojeno k WiFi. Aplikace vám také umožní kontrolovat stav baterie vašeho iPhonu přímo ze zápěstí.

[appbox appstore id992264472 oldprice=“0,99€“]

Sunburn!
Vaše loď nenávratně zmizela. Vaše posádka je naprosto rozptýlena po vesmíru. Jedna možnost stále zůstává. Sesbírejte svojí posádku a … skočte přímo do slunce. Sunburn! je hrou, která vám nabízí více než 50 výrazně nebezpečných gravitačních hádanek. Dále můžete postupně prozkoumávat nové planety a objekty.

[appbox appstore id932468632 oldprice=“2,99€“]

apps xerxes-1708-033

 

Dnes nejčtenější

.