Zavřít reklamu

first-response-tracker-af7a09-w192Milé dámy, tentokrát je zde aplikace určena jen a jen pro vás a spolu s ní přichází na trh také příslušenství s názvem First Response, které vyrábí stejnojmenná společnost, jenž je v USA oblíbená u žen, které se snaží otěhotnět. Těm totiž nabízí speciální vitamíny, ovolační kalendáře a lubrikační gely. Když všechny předchozí pomůcky splní svůj účel, pak přichází na řadu First Response Pregnancy PRO.

Právě Pregnancy Pro je těhotenský test, který je kompatibilní přes Bluetooth s vašim iPhonem a můžete jej synchronizovat přímo se speciální aplikací. Ta vám prozradí za tři minuty, jak jste na tom. Vzhledem k tomu, že nervozita stoupá, nabízí aplikace tři možnosti jak zabít čas během čekání, můžete se nechat pobavit, uklidnit nebo vzdělávat.

Po třech minutách se dozvíte jasný ortel vaší budoucnosti. Pokud se dozvíte že jste těhotná, máte možnost číst přímo v aplikaci veškeré informace, které ženy jenž jsou těhotné chtějí obvykle vědět. Pokud je výsledek negativní, dozvíte se informace o tom, jak příště uspět.

Pregnancy-Pro-package-horizontal

Samozřejmě v případě že jste pozitivní nechybí ani to nejdůležitější a to je možnost sdílet výsledek testu na všech sociálních sítích! Test bude dostupný v letošním roce za cenu 14,99$, což je téměř stejná cena za kterou se prodávají klasické testy.

First Response
pregnancy-pro-how-to-use-timer-large

Dnes nejčtenější

.