Zavřít reklamu

Apple christmtas logoPrávě sedím v kavárně Starbucks a vychutnávám si přicházející vánoční a zimní atmosféru, která na mě dýchá z každé možné strany. Všude vidím ozdoby, stromečky, Santa Clause a hlavně spěchající lidi, kteří se honí za nakupováním dárků, což mimochodem za chvíli podpořím, jelikož se chystám zajít do nedalekého Apple Storu, kde svým nejbližším koupím možná koupím nějaký dárek. Zimní atmosféra tu až tak moc cítit není, přece jenom jsem v Seattlu, kde neustále jen prší, ale co se dá dělat.

Ono to vlastně ale vypadá tak, že i Českou republiku a Slovensko žádné sněhové závěje nepotkají. Právě proto dnes přicházíme s článkem o wallpaperech, které by naše iPhony, iPady a Macy zabalily do vánoční a zimní tématiky. Po pečlivém brouzdání na internetu jsme zde pro vás připravili seznam těch nejkrásnějších a nejzajímavějších, které dají vašem Apple zařízením novou, sváteční tvář.

Wallpapery pro váš Mac / iPad

Jedny z těch nejlepších wallpaperů pro váš Mac či iPad se nacházejí na stránce speckyboy. Ač tu najdete někdy možná až moc kýčovité kousky, tak neváhejte, sbírka obsahuje 60 tapet, které ve vás rozhodně probudí ducha Vánoc.

christmaswallpapers68

christmaswallpapers5

Další zajímavá díla, které dají vašemu Macu vánoční rozměr, najdete na stránce allmacwallpaper, která má tu výhodu, že obsahuje užitečné menu, kde se nacházejí všechny dostupné Macy. Není tedy nic snazšího než kliknout na ten váš – tapeta se okamžitě stáhne.

7107_728

2971_728

Poté je tu i wallpaperswide, kde se nachází opravdu znamenitý výběr, stejně jako i všechna možná rozlišení pro veškerá Apple zařízení. Nechybí tak roztomilé kotě ve vánočním oblečku, ale ani klasická panoramata sněhem zapadlé krajiny.

santa_claus_cat-t2

classic_christmas_painting_by_thomas_kinkade-wallpaper-1280x1024

Wallpapery pro váš iPhone

Zde máte na výběr buď stáhnout nějaké tapety z internetu, anebo se mrknout na nějaké aplikace v App Storu. Nejdříve se ale podíváme na tu první možnost. Jedna z nejlepších stránek s vyhovujícím rozlišením je wallpaperscraft, kde naleznete klasiky, ale i jednoduchá díla, která nebudou váš iPhone rušit spousty elementy.

christmas_new_year_house_fur-tree_snow_winter_light_stone_1229_750x1334

Rozhodně nezklame ani sociální síť pinterest, do které byste to možná ale ani neřekli. Jedná se ale o výborný způsob jak pomocí rozsáhle komunity najít opravdu famózní tapety.

Poté, jak už bylo řečeno, je tu spousta aplikací, která vám pomůže s jednoduchým hledáním. Jedna z těch lepších je určitě aplikace Zedge, která obsahuje neuvěřitelné množství jak vánočních, tak i zimních tapet. Naleznete tu ale v podstatě všechno, jde o obrovskou databázi.

Poté jsou tu aplikace, které jsou speciálně vytvořené pro vánoční a zimní tématiku. Určitě tak stáhněte  aplikace Christmas Wallpapers a Christmas Wallpapers – Xmas Tree. Najdete tu tunu zajímavých a skvěle navrhnutých tapet.

Poté je tu i Cool Wallpapers HQ, což je jedna z nejpopulárnějších a nejstahovanějších wallpapers aplikací vůbec. Stačí jí stáhnout a vyhledat dané téma.

Apple-Logo-In-Pink-Glitters-800x1280

Dnes nejčtenější

.