Zavřít reklamu

icon 485814_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

MIIV HD
MIIV neboli My Interactive Intelligent Vehicle App je aplikací vytvořenou pro automobilové, kamionové, motorkářské a všechny ostatní milovníky různých dopravních prostředků. Aplikace vám přináší hudbu, mapy, videa, hovory, radio, widgety a mnohem víc pro zvýšení zážitku z jízdy. MIIV přináší také informace o počasí za pomocí widgetu, ukazuje aktuální čas i datum a mnohem víc.

[appbox appstore id567522905 oldprice=“2,99€“]

SpeakText 2
SpeakText 2 je skvělou aplikací na překlad webových stránek a dokumentů, která umí pracovat i bez internetového připojení. Aplikace překládá do více než 40 světových jazyků. Cena aplikace je za normálních okolností poměrně vysoká, takže rozhodně zvažte její stáhnutí.

[appbox appstore id1052677793 oldprice=“9,99€“]

Peace
Peace je surreálním průzkumem zvuků jako např. déšť, vlny oceánu, vítr, hrom, zvony, zvířata, vodopád, tropický deštný prales a mnoho dalšího. Pokud hledáte krásně přehlednou a intuitivní aplikaci, která vám pomůže se pořádně zrelaxovat, tak si zkuste stáhnout Peace.

[appbox appstore id996140950 oldprice=“0,99€“]

iCarConnect
Aplikace nabízí vše, co potřebujete, přehledně na jednom místě. ICarConnect vám zobrazí datum, čas, venkovní teplotu, možnost poslat SMS s rychlou volbou mezi třemi oblíbenými kontakty, napsání statusu a sdílení na Facebooku či Twitteru, možnost pozastavit hudbu či přeskakování skladeb za pomocí jednoduchých dotyků, možnost poslechu nejlepších rádií na světě a mnoho dalšího.

[appbox appstore id541860787 oldprice=“2,99€“]

Video Zoom
Video Zoom vám nabízí možnost přibližovat ve vašich filmech a videích během přehrávání. Aplikace vám umožní přiblížit až čtyřikrát, dále nabízí zpomalené a zrychlené přehrávání. Svá videa můžete také sdílet přímo na YouTube, emailem a Airdrop.

[appbox appstore id805392190 oldprice=“2,99€“]

LUZMO
LUZMO je fotoeditorem, který vám nabízí velké množství různých filtrů, efektů, nálepek, kterými můžete podtrhnout význam svých snímků, upravení expozice, možnost nastavení ostrosti fotografie a mnoho dalšího. Své upravené fotografie poté můžete sdílet na Facebooku, Twitteru či rozeslat emailem.

[appbox appstore id681205606 oldprice=“4,99€“]

Thunderspace 4k
Thunderspace 4k vám přináší revoluční a vzrušující zážitek a také vám přinese klid do vašeho zaneprázdněného života. Aplikace vám přináší psychoakustické 3D audio pro, 2 fantastické bouřky, simulátor blesků a mnoho dalšího.

[appbox appstore id636485814 oldprice=“1,99€“]

IP Tools
IP Tools je ultimátním síťovým nástrojem pro analýzu a optimalizaci vaší internetové síti. Tato aplikace vám pomůže rychle detekovat jakýkoliv problém v síti. IP Tools má jednoduché uživatelské prostředí, takže během pár sekund obdržíte veškeré informace o vašem internetovém připojení.

[appbox appstore id1010298814 oldprice=“0,99€“]

FineScanner
FineScanner je užitečná aplikace na skenování vašich dokumentů, obrázků, vizitek či čehokoliv dalšího. Aplikace umožňuje konvertovat obrázky na PDF soubory a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1055289252 oldprice=“0,99€“]

My_Car
My_Car je jednoduchou a praktickou aplikací pro všechny majitele aut. Můžete do ní ukládat jakékoliv činnosti okolo vašeho auta (finance, datumy, geografické souřadnice) a poté si vše můžete prohlížet ve své historii či na mapě. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id1019486891 oldprice=“0,99€“]

The Room
Máte náladu si hrát? Pak vítejte ve hře The Room. Tato hra je plná fyzikálních hádanek, které jsou zabalené v záhadném příběhu.

[appbox appstore id552039496 oldprice=“0,99€“]

iNews 24/7
Pokud chcete být okamžitě informováni ohledně novinek ze světa Applu, tak musíte sledovat LsA, ale pokud si při tom chcete procvičit ještě angličtinu, tak by se vám mohla hodit aplikace iNews 24/7, která přináší ty nejčerstvější novinky týkající se společnosti s logem nakousnutého jablíčka.

[appbox appstore id578216794 oldprice=“0,99€“]

http://www.theverge.com/Photo: www.theverge.com

Dnes nejčtenější

.