Zavřít reklamu

MacwellPánové z iPhoneServis.cz jsou s námi již od našich začátků, jejich začátky se však datují až do roku 1998, kdy začali s opravami prvních počítačů nejen s nakousnutým jablíčkem v logu. Od té doby prošlo pod jejich rukama nespočet iPhonů, iPadů, Maců a PC. Co se týká iPhonů, bylo jich přes 30 000. 

Právě z důvodu stále stoupající poptávky se pánové rozhodli jít blíž ke svým zákazníkům a když říkám blíž tak je to skutečně tak. Jejich nová pobočka se nachází v samém centru Prahy na ulici Legerova, kde je najdete každý jeden den včetně víkendů od 8:00 do 20:00. I když se vám rozbije iPhone v neděli, nemusíte se strachovat, 90% oprav dokáží udělat na počkání, zatím co vy posedíte ve stylovém podniku a prohlédnete si nějaké to příslušenství k produktům od Applu.

IMG_3001

Na pobočce sedí pouze certifikovaní technici, kteří dvanáct hodin denně, sedm dní v týdnu řeší problémy s vašimi počítači, iPhony a iPady. Problémy, které se netýkají základní desky nebo vytopeného telefonu se řeší přímo na místě od 10 do 120 minut. Problém není záruční, ani pozáruční servis. Když už si budou muset váš telefon nebo počítač nechat přes noc, samozřejmě dostanete náhradní iPhone nebo počítač.

IMG_3005

Navíc je důležité připomenout, že servisovat lze skutečně vše a to včetně problémů se základní deskou, kterou v iPhoneServis.cz dokáží opravit také. V Praze je navíc stále otevřena také první pobočka na ulici k Ládví a to od pondělí do pátku od 9:00 do 17:00.

Více informací naleznete na www.iphoneservis.cz

IMG_3003
IMG_3002

Dnes nejčtenější

.